Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor şi-a anunţat plecarea de la Dinamo, după înfrângerea cu Sepsi! Anunţul făcut imediat după meci

VIDEO | Nistor şi-a anunţat plecarea de la Dinamo, după înfrângerea cu Sepsi! Anunţul făcut imediat după meci

Dinamo București

Comentarii

Dan Nistor (30 de ani) s-a certat cu un fan dinamovist la finalul meciului Dinamo - Sepsi 1-2, iar la finalul partidei şi-a anunţat plecarea din Ştefan cel Mare. Căpitanul lui Dinamo e omul în jurul căruia a fost construită echipa actuală a "câinilor", dar pare că s-a săturat de mediocritatea în care se zbate clubul şi e tentat să încerce o nouă aventură, eventual în zona Goflului.

Nistor a izbucnit şi s-a luat la ceartă cu un fan care vocifera supărat după înfrângerea lui Dinamo. La zona mixtă, decarul din Ştefan cel Mare a anunţat că se gândeşte serios să plece, din cauza comportamentului fanilor. În ceea ce priveşte o ofertă, Nistor a spus că nu a fost contactat de niciun club până în prezent.

"(n.r. - de plecare) Nu ştiu, v-am spus că nu ştiu. Mai am contract un an şi jumătate şi vom vedea ce se va decide. (n.r. - S-a vorbit de oferte din zona arabă. Pe tine te-a sunat cineva?) Nu, pe mine nu m-a sunat nimeni, nu am vorbit cu absolut nimeni. (n.r. - Dar ai pleca acolo?) Păi la ce reacţie au avut suporterii azi, mă gândesc serios", a spus Dan Nistor, la final.

Nistor a avut parte de un meci în care a trecut prin toate stările. A marcat, a fost eliminat, apoi s-a luat de arbitru, la final, a recunoscut că e foarte greu ca Dinamo să prinde play-off-ul. În final, s-a luat la harţă cu un suporter nervos că Dinamo a pierdut şi s-a îndepărtat din nou de play-off.

Afla mai multe despre: dan nistorplecaredinamoanunt 

viewscnt
Articole similare