Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nistor şi Hanca au ieşit să vândă bilete pentru derby. Câte tichete s-au dat până acum şi când ar putea debuta Torje

VIDEO | Nistor şi Hanca au ieşit să vândă bilete pentru derby. Câte tichete s-au dat până acum şi când ar putea debuta Torje

Superliga

Comentarii

A venit rândul lui Dan Nistor şi Sergiu Hanca să vândă bilete pentru derby-ul Dinamo - FCSB. Cei doi spun că se concentrează acum mai mult pe meciul cu Chiajna, din această etapă, dar mintea le zboară şi la derby-ul de peste o săptămână.

Dinamoviştii au trei etape de foc, ultimele din sezonul regulat. Jucătorii lui Vasile Miriuţă trebuie să învingă Concordia, FCSB şi pe Astra pentru a-şi asigura un loc în play-off-ul Ligii 1. Acum, dinamoviştii pregătesc meciul cu Chiajna, dar stau cu mintea şi la derby-ul cu FCSB. Dinamo şi-a trimis jucătorii să vândă tichete pentru derby, în speranţa că publicul o va ajuta să se impună în faţa marei rivale. De data aceasta, a fost rândul lui Nistor şi Hanca să vândă bilete:

”Sincer să vă zic, nu se gândeşte nimeni la meciul cu Steaua. Toţi ne gândim la meciul cu cei de la Concordia Chiajna. Am văzut că au dat şi danşii nişte declaraţii, să zic aşa, răzbunătoare, că o să ne aştepte un meci foarte greu. E normal, trebuie să-şi apere şansele normal, să fie egal, dar sperăm să câştigăm cu ajutorul publicului”, a declarat Dan Nistor.

Mijlocaşul revenit de la CFR Cluj a vorbit şi despre momentul în care va debuta Gabi Torje. Acesta încă îşi aşteaptă cartea verde, dar Nistor spune că Torje i-a transmis că ar putea intra cu Chiajna: ”Ieri am vorbit cu el şi a zis că zilele astea se va rezolva. Mai multe nu pot să vă zic, el ştie mai mult. Eu, din câte am vorbit cu el, el mi-a zis că la meciul de luni va putea să joace. Cum, nu ştiu”.

Nistor a dezvăluit şi numărul de bilete vândute de Dinamo în acest moment: ”Până acum sunt 10.000 de bilete vândute, suntem bucuroşi, dar v-am zis, important e meciul de luni şi apoi ne vom gândi la derby. E un meci foarte important, nu important, dar să luăm primul meci şi apoi ne vom gândi şi la derby”.

La rândul său, Sergiu Hanca este încrezător că Dinamo o va învinge pe Chiajna şi că poate scoate un rezultat bun şi cu FCSB:

”A (n.r. Miriuţă) văzut cum se pregătesc băieţii, cum arată echipa la antrenamente. Sunt de aceeaşi părere cu dânsul şi cred că luni o să batem la Chiajna. (n.r. Reporter: E greu să vă concentraţi la meciul cu Chiajna când se vând şi bilete pentru derby?) Da. Degeaba ne gândim la derby, dacă noi nu câştigăm contra celor de la Chiajna. (întrebat dacă Dinamo poate obţine 9 puncte din 9) Da. Cu siguranţă cred că se repetă scenariul de anul trecut, sunt încrezător, am încredere în colegi, în staff şi sunt sigur că o să intrăm în play-off”, a declarat Sergiu Hanca.
 

Afla mai multe despre: dinamonistorhancaliga 1bilete 

viewscnt
Articole similare