Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Noul fotbalist al FCSB l-a cucerit pe Gigi Becali: "Are mare încredere în mine. Nu-mi place viaţa de noapte". Se gândeşte deja la naţională

VIDEO Noul fotbalist al FCSB l-a cucerit pe Gigi Becali: "Are mare încredere în mine. Nu-mi place viaţa de noapte". Se gândeşte deja la naţională

Liga 1

Comentarii

Andrei Miron va face pasul la FCSB după ce se va termina sezonul regular şi are de gând să se impună la vicecampioana României. Fundaşul central a vorbit şi despre finanţatorul Gigi Becali.

Miron va mai fi fotbalistul lui FC Botoşani pentru încă trei meciuri, la finalul cărora speră să se califice cu moldovenii în play-off: "Prima dată sper să calific echipa în play-off şi după nu cred că mai contează. Calific echipa şi e o performanţă enormă pentru Botoşani. Trebuie să mă gândesc doar la aceste trei meciuri pe care le am de jucat, pentru că sunt foarte importante şi după mă duc la FCSB şi o să mă pregătesc, când o să îmi vină şansa intru să demonstrez", a declarat fundaşul central.

Apărătorul lui FC Botoşani a vorbit şi despre Gigi Becali, căruia i-a transmis că nu-i place viaţa de noapte: "Are foarte mare încredere în mine şi nu ştiu dacă o să intru titular din prima. Mă duc acolo, îmi aştept rândul şi când o să fie nevoie de mine o să vreau să dau randament. Când joci la FCSB, e clar că te gândeşti şi la echipa naţională. Nu îmi place viaţa de noapte, nu o să fie o problemă", a mai spus Miron.  

Miron merge la FCSB după sezonul regular. FC Botoşani nu primeşte niciun ban, însă a păstrat 30% dintr-un viitor transfer al jucătorului. Andrei Miron va primi un salariu de peste 10.000 de euro.

Andrei Miron evolua la FC Botoşani din iulie 2015, când a fost adus de la Oţelul. În acest sezon a jucat 16 meciuri şi a dat marcat 2 goluri. Cota de piaţă a jucătorului, conform Transfermarkt, este de 800.000 de euro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe