Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Nu au avut personalitate!” Hagi, supărat pe puştii săi de la U19: „Mi se pare că sunt plafonaţi, asta e sentimentul meu”

VIDEO | „Nu au avut personalitate!” Hagi, supărat pe puştii săi de la U19: „Mi se pare că sunt plafonaţi, asta e sentimentul meu”
Comentarii

Gheorghe Hagi s-a arătat foarte dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi de la U19 din meciul cu Dinamo Zagreb, din Youth League, partidă încheiată cu victoria croaţilor, scor 1-0.

„Sunt supărat pe ei, pe două lucruri, atât. Unu: nu au avut personalitate şi cred că în aceşti ani tot ce am construit noi sau ce am construit eu în acest club, echipa trebuie să aibă personalitate. Şi al doilea aspect, să respecte principiile de bază, posesia şi presiunea. Nu le-au respectat, nu au avut capacitatea să facă asta”, a afirmat Gheorghe Hagi la o conferinţă de presă.

„Cu siguranţă că voi schimba ceva în viitor, trebuie să fac ceva, nu mi-a plăcut deloc şi e de revizuit puţin lucrurile. Le voi revizui aşa cum trebuie în plan tehnic şi administrativ, pentru că conducerea trebuie să aibă mult mai mult control, mult mai multă... în acest aspect”, a mai spus antrenorul Viitorului.

„Mi se pare că sunt plafonaţi, asta e sentimentul meu. De atâta bine, atâta succes şi atâta... să spunem toată lumea vorbeşte bine. Mi se pare că anul trecut s-au mărit salariile, ne-a mers bine şi am fost atent şi sensibil şi am mărit salariile tuturor”, a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: viitorul u19 

viewscnt
Articole similare