Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu cred aşa ceva!" Nici fotbaliştilor de la FCSB nu le vine să creadă că ar putea fi colegi cu Arda Turan. Reacţia lui Creţu

VIDEO | "Nu cred aşa ceva!" Nici fotbaliştilor de la FCSB nu le vine să creadă că ar putea fi colegi cu Arda Turan. Reacţia lui Creţu

FCSB

Comentarii

Valentin Creţu (31 de ani) a reacţionat, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari, la ştirea conform căreia Arda Turan (33 de ani) ar urma să vină la FCSB. Presa din Turcia a scris despre acest subiect, însă fundaşului dreapta nu i-a venit să creadă când a aflat vestea că ar putea fi coleg cu mijlocaşul turc promovat de Gică Hagi (55 de ani) la echipa mare a lui Galatasaray.

Jurnaliştii turci au publicat o informaţie uluitoare, conform căreia Arda Turan ar fi aproape să semneze cu FCSB, după ce a bătut palma cu Gigi Becali (61 de ani). Totuşi, greu de crezut fiind că se va realiza o astfel de mutare, nici jucătorii FCSB nu cred în această variantă. Creţu a comentat scurt această posibilitate.

"(n.r. - Presa din Turcia a scris să Arda Turan ar putea ajunge la FCSB. Crezi că este o glumă?) Nu ştiu şi nici nu prea citesc. (n.r. - Cum ţi se pare ideea?) Ideea ar fi bună dar nu ştiu, nu cred aşa ceva", a fost reacţia lui Valentin Creţu, atunci când a fost întrebat de jurnalişti despre acest lucru.



Nici Vintilă n-a vrut să comenteze prea mult posibilitatea de a-l avea sub comandă pe turcul Arda Turan, pe care Gică Hagi l-a promovat la echipa mare a lui Galatasary în trecut. Antrenorul roş-albaştrilor a fost luat prin surprindere, dar a fost extrem de reţinut: "Nu comentez aşa ceva. Nici nu ştiu cât are salariul Arda Turan ca să poată să vină încoace. (n.r. - V-ar ajuta?) Să vorbim lucruri serioase".




 

Afla mai multe despre: arda turanfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare