Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Nu cred că va ajunge nicăieri”. Răducioiu nu crede că Dinamo ar putea să se bată la titlu sezonul viitor: ”Mă îndoiesc”

VIDEO | ”Nu cred că va ajunge nicăieri”. Răducioiu nu crede că Dinamo ar putea să se bată la titlu sezonul viitor: ”Mă îndoiesc”

Fotbal

Comentarii

Situaţia în care se află Dinamo l-a întristat pe Răducioiu. Clubul din Ştefan cel Mare a ratat calificarea în play-off în acest sezon, iar fostul internaţional român este de părere că nici la anul situaţia nu va fi cu mult mai roz pentru ”câini”.

”Îmi pare rău, este al doilea an consecutiv în care Dinamo se regăseşte în această situaţie. Trebuie să ne dea mult de gândit, clubului şi antrenorului, pentru a construi o echipă mult mai competitivă la anul. Repet, îmi pare rău, dar mă aşteptam la asemenea rezultat, îmi pare rău pentru dinamovişti, pentru tot ce înseamnă Dinamo şi spiritul lui Dinamo”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

Expertul Telekom Sport nu este optimist nici în ceea ce priveşte parcursul ”alb-roşilor” în următorul sezon.

”Nu cred că va ajunge nicăieri la aşa ceva şi mi-e teamă ca şi la anul să nu se repete aceeaşi contraperformanţă. Mare atenţie când vorbim de titlu, nu ştiu dacă cu echipa aceasta va putea antrenorul actual, Mircea Rednic, să câştige titlul. Mă îndoiesc”, a mai spus Răducioiu.

 

Afla mai multe despre: dinamoligamircea rednicraducioiu,  

viewscnt
Articole similare