Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Nu e bine să fii nesimţit". Discurs tranşant al lui Vintilă. Ce răspuns a primit Florin Tănase

VIDEO | "Nu e bine să fii nesimţit". Discurs tranşant al lui Vintilă. Ce răspuns a primit Florin Tănase

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă începe să se impună în vestiarul celor de la FCSB. Antrenorul care a obţinut a patra victorie pe banca roş-albaştrilor a demonstrat acest lucru şi la Călăraşi, acolo unde şi-a mobilizat băieţii la pauza meciului cu Academica Clinceni. Mai mult, Vintilă a clarificat situaţia poziţiei lui Florin Tănase.

Tabela stadionului din Călăraşi a arătat scorul de 0-1 la pauza meciului dintre Clinceni şi FCSB. Roş-albaştrii au ratat însă o sumedenie de ocazii în prima repriză, lucru care l-a nemulţumit pe Bogdan Argeş Vintilă.

"(Discurs dur la pauză.)
E normal, pentru că trebuie sa tranşezi jocul atunci când ai ocazia. Până nu ai asigurate cele trei puncte nu ai voie să faci greşeli. Trebuie sa fii concentrat, să câştigi întâi de toate."

Deşi Florin Tănase a declarat că cel mai bine se simte la mijlocul terenului, antrenorul vicecampioanei României are alte planuri pentru decarul său.

"(Pe ce post îl veţi folosi în continuare pe Florin Tănase?)
Tănase poate juca pe orice post în faţă, ideea este că îl voi folosi acolo unde sste nevoie în acel meci şi în funcţie de strategia pe care o vom aborda.

El poate să joace şi extremă stânga, şi atacant dreapta, şi atacant central, atacant fals. Dacă spunem atacant central, o să creadă lumea că este un vârf gen Harlem.

Nu e aşa. Un atacant fals care poate să coboare mai mult. Nu este aşa. Poate să joace de la mijloc în sus pe orice post. "

Pentru Vintilă şi FCSB urmează acum primul derby al sezonului, pe 5 octombrie, cu Dinamo.

"Aveţi emoţii înaintea primul dumneavoastră derby? Înaintea fiecărui joc am emoţii, dar sunt emoţii pozitive care mă conectează la joc şi mă fac să fiu atent. 

Dacă nu aş avea emoţii şi aş fi liniştit, nesimţit, nu este bine. Trebuie să mă încarc pozitiv şi să fiu un pic mai nervos. Va fi primul meu derby ca antrenor şi mergem să câştigăm cele trei puncte.

Asta ne interesează. Să adunăm puncte, puncte, puncte"
, a declarat Bogdan Argeş Vintilă la finalul meciului Academica Clinceni - FCSB. 

Afla mai multe despre: fcsbtanasevintiladerbydinamoliga 1clinceni 

viewscnt
Articole similare