Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu-l mai opreşte nimeni. Keşeru, un nou hattrick pentru Ludogoreţ

VIDEO | Nu-l mai opreşte nimeni. Keşeru, un nou hattrick pentru Ludogoreţ

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru, atacantul echipei Ludogoreţ, a marcat un hattrick în partida pe care echipa sa a câştigat-o în deplasarea de la Etar Veliko Tarnvo, scor 4-1. Moţi şi Keşeru au fost integralişti pentru campioana ultimelor şapte sezoane din Bulgaria.

Internaţionalul român a deschis scorul pentru Ludogoreţ din minutul 21, iar după alte patru minute, Marcelinho a făcut 2-0 pentru campioana Bulgariei. Gazdele au redus din diferenţă după o serie de gafe în apărarea lui Ludogoreţ, dar echipa lui Moţţi şi Keşeru a intrat la cabine tot în avantaj de două goluri. Keşeru a stabilit scorul pauzei, 3-1, în minutul 38. Fostul atacant de la FCSB şi-a completat hattrickul repede în startul părţii a doua. În minutul 54 a marcat din pasa lui Marcelinho şi a stabilit scorul final, 4-1.
 
Cu cele trei goluri marcate împotriva lui Etar, Keşeru a ajuns la 13 goluri în campionat în acest sezon şi se situează pe primul loc în clasamentul golgheterilor. În total, Keşeru are 17 goluri marcate în toate competiţiile în actuala stagiune.
 
Ludogoreţ este lider în clasamentul din campionatul Bulgariei, cu 35 de puncte strânse în 14  etape. Echipa lui Moţi şi Keşeru are un punct avans faţă de principala urmăritoare, Levski Sofia.
 
 

Afla mai multe despre: claudiu keseruhattrickvideogolludogoretcomin moti 

viewscnt
Articole similare