Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nu s-a putut abţine. Alexa a încercat să-l imite pe Maurizio Sarri! :) Cum a fost surprins în tribune

VIDEO | Nu s-a putut abţine. Alexa a încercat să-l imite pe Maurizio Sarri! :) Cum a fost surprins în tribunegalerie foto

Superliga

Comentarii

Suspendat pentru meciul cu Viitorul, Dan Alexa a trecut peste reguli şi a încercat să-şi stăpânească trăirile aprinzându-şi o ţigară. Din informaţiile Telekom Sport, Alexa a fumat un pachet de ţigări pe durata meciului, adică în două ore. Dunărea Călăraşi - Viitorul s-a terminat 0-1.

Antrenorul Dunării Călăraşi a fost suspendat două etape după ce a fost eliminat cu FCSB, în Cupa României, partidă câştigată cu 2-1 de echipa lui Alexa. La prima etapă de suspendare, cu Viitorul, Alexa a stat în tribune. Totuşi, s-a agitat destul de mult, astfel încât a încercat să se calmeze cu ajutorul unei ţigări, deşi fumatul pe stadion este interzis.

”(n.r. întrebat dacă e greu în tribună) Da. Nu este distanţa foarte mare între tribună şi teren. Nu e foarte mare, dar până la urmă nu asta contează. (n.r. întrebat dacă a fumat din cauză că s-a consumat mult) Nu. Cred că te consumi mai mult la nivelul gazonului. Cred că pe bancă e mai mare stresul. E o greşeală pe care mi-am asumat-o, dar echipa a făcut un joc aproape perfect azi. I-a lipsit golul ca să fie perfectă seara”, a comentat Alexa.

În străinătate, unul dintre cei mai cunoscuţi fumători este Maurizio Sarri, managerul lui Chelsea. Site-ul Joe.co.uk au făcut un calcul simplu plecând de la faptul că antrenorul italian fumează 80 de ţigări zilnic, adică una la fiecare 12 minute, excluzând cele opt ore de somn.

Rezultatul este incredibil: Maurizio Sarri fumează nu mai puţin de 29.220 de ţigări anual, dintre care 22.000 în timpul sezonului fotbalistic, şi investeşte 400.000 de euro în acest viciu.

Afla mai multe despre: dan alexadunarea calarasiviitorul 

viewscnt
Articole similare