Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă ”aroganţă” suferită de Gigi Becali! Darius Olaru a semnat cu FCSB, dar s-a descătuşat după victoria Gazului. Ce a făcut

VIDEO | O nouă ”aroganţă” suferită de Gigi Becali! Darius Olaru a semnat cu FCSB, dar s-a descătuşat după victoria Gazului. Ce a făcut

FCSB

Comentarii

Darius Olaru a marcat un gol, aseară, în victoria echipei sale, Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, în faţa celor de la FCSB, într-o partidă din etapa a 7-a a Ligii l. Tânărul mijlocaş ofensiv este cumpărat de FCSB încă de iarna trecută, însă a fost lăsat împrumut un an la Mediaş. Acest lucru nu l-a împiedicat să se bucure în ritmuri de manele de înfrângerea viitoarei sale echipe.

După victoria în faţa celor de la FCSB, jucătorii celor de la Gaz Metan Mediaş au dat startul petrecerii în vestiar pe ritmuri de manele. Surprinzător, unul dintre cei mai vocali solişti era chiar Darius Olaru, jucător cumpărat de FCSB, dar lăsat împrumut încă un sezon la Mediaş. După ce a marcat împotriva FCSB-ului, Olaru s-a bucurat din plin de victoria actualei echipe, fredonând frenetic refrenul unei manele cunoscute de la noi: "Aşa sunt zilele mele / Una bună, zece rele". Cu siguranţă, imaginile nu vor fi deloc pe placul lui Gigi Becali, cel care îşi pune mare încredere în jucătorul român, odată cu sosirea sa la echipă. 

Capul petrecerii a fost mijlocaşul Neluţ Roşu, cel care avea să posteze filmuleţul pe Instagram-ul personal. La scurt timp, filmarea a fost ştearsă de autor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare