Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă plecare de la U Craiova după cea a lui Victor Piţurcă! Demisia, confirmată: "Eu ştiam că e un luptător, m-a surprins"

VIDEO | O nouă plecare de la U Craiova după cea a lui Victor Piţurcă! Demisia, confirmată: "Eu ştiam că e un luptător, m-a surprins"

Superliga

Comentarii

Managerul general al Universităţii Craiova, Marcel Popescu, a comentat plecarea lui Victor Piţurcă de la echipă şi a apoi a trecut şi la fostul angajat al clubului, Gică Craioveanu.

Gică Craioveanu a plecat şi el de la U Craiova

Marele fotbalist al oltenilor a luat o decizie drastică, după ce Victor Piţurcă a plecat din funcţia de antrenor. "Grande" a ales să-şi prezinte şi el demisia în faţa conducerii, după ce a susţinut că nu se mai regăseşte în proiectul din Oltenia. 

În cadrul unei conferinţe de presă în care a sancţionat plecarea lui Victor Piţurcă, managerul general al lui U Craiova, Marcel Popescu, a recunoscut că e dezamăgit şi de fostul preşedinte de imagine: "Gică Craioveanu a clacat şi el. Probabil dezamăgit şi el de faptul că unul dintre idolii lui a dezarmat şi s-a predat sau a renunţat. Şi Gică Craioveanu a clacat şi el. Atitudinea lui m-a surprins, pentru că ştiam că e un luptător", a declarat oficialul Craiovei. 

Afla mai multe despre: gica craioveanuu craiovauniversitatea craiovamarcel popescu 

viewscnt
Articole similare