Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "O să venim şi noi cu unele lucruri noi". Nicolae Dică, dezvăluiri din interiorul naţionalei României: "Asta vom face"

VIDEO | "O să venim şi noi cu unele lucruri noi". Nicolae Dică, dezvăluiri din interiorul naţionalei României: "Asta vom face"

Echipa națională

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a oferit câteva informaţii în privinţa pregătirilor din jurul primei reprezentative, înainte de meciul cu Islanda.

Meciurile din semifinalele play-off-ului se vor disputa pe 26 martie, atunci când România se va deplasa în Islanda. Finala, care se va disputa în Ungaria sau Bulgaria, va avea loc pe 31 martie. Turneul final al Campionatului European este programat în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020.

Noul selecţioner, Mirel Rădoi, va avea de trecut testul suprem, iar secundul său, Nicolae Dică, a susţinut că se vor păstra şi anumite aspecte din mandatul lui Cosmin Contra: "Lucrurile bune pe care le-a făcut Cosmin o să le lăsăm, clar. Şi o să venim şi noi cu unele lucruri noi", a declarat Nicolae Dică în cadrul emisiunii Sport Report.   

Staff-ul naţionalei se va axa şi pe comunicarea cu jucătorii care vor fi selecţionaţi: "Atunci când vom merge să urmărim jucătorii, în discuţiile pe care le avem cu ei, o să le spunem ceea ce ne dorim de la ei. Şi Mirel în această perioadă a vorbit cu majoritatea jucătorilor. Este clar că discută cu ei şi le spune ceea ce doreşte de la ei. De multe ori, comunicarea poate fi mai importantă ca un antrenament. Din discuţiile pe care le ai cu jucătorii îi poţi face să înţeleagă ceea ce îţi doreşti tu de la ei. 

Cu o parte dintre jucătorii care sunt acum la echipa naţională eu am lucrat cu ei, iar Mirel a lucrat cu o parte la naţionala de tineret. Ăsta este un lucru bun, că ei ne cunosc pe noi, cum vedem noi fotbalul, filosofia noastră despre fotbal şi ştiu în mare ceea ce le cerem. Atâta timp cât nu poţi să stai pe teren cu ei mai mult, vom încerca să comunicăm foarte mult cu ei, să le explicăm ce dorim şi cât putem să facem", a mai spus secundul naţionalei României. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoinationala romanieinicolae dicaromania 

viewscnt
Articole similare