Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Oana Manea, transformare incredibilă după ce s-a lăsat de handbal! "E mult mai greu! Mi-am dorit să văd cum e" Cu ce se ocupă acum

VIDEO | Oana Manea, transformare incredibilă după ce s-a lăsat de handbal! "E mult mai greu! Mi-am dorit să văd cum e" Cu ce se ocupă acum

Handbal

Comentarii

Oana Manea (35 de ani) a renunţat la handbal în 2019, iar de atunci viaţa ei a luat-o pe un drum total schimbat. Fosta sportivă s-a apucat de afaceri şi a urmat mai multe cursuri care să o ajute în noua activitate.

Fostul pivot al naţionalei spune că a urmat cursuri de contabilitate primară şi acum conduce o fabrică de gheaţă.

"După ce am spus stop handbalului mi-am dorit cu totul altceva. Mi-am dorit să văd cum e viaţa de birou am făcut un curs de contabilitate primară şi am dat şi examen pentru a putea fi manager de transport E mult mai greu decât handbalul şi decât sportul pentru că lucrez cu oamenii şi trebuie să fiu mult mai atentă. Mi-am dat seama că sunt prea repezită, parcă sunt cu totul alt om. Încerc să fiu atentă, dar tot greşesc şi mă enervez.

În handbal eram foarte concentrată şi chiar am fost întrebată dacă îmi cert subalternii, dar nu sunt genul ăsta. Nu pot să le zic nimic.

Ne-am gândit anul trecut, când am fost la mare, câtă gheaţă se consumă vara şi ne-am făcut un depozit, o hală, unde aveam două puţuri foarte adânci şi vechi şi am zis că avem avantajul că avem sursa noastră de apă.

E foarte greu, în sport se rezolvau problemele sunând pe cineva din club, dar acum a trebuit să umblu, să stau pe la cozi. Fiind pentru prima dată, nici nu mă pricep foarte bine. Dar trebuie să mă descurc în ceea ce vreau să fac"
, a povestit Oana Manea la Look Sport LIVE.

viewscnt
Articole similare
"Am vazut cele mai bune fete din viata mea in inchisoarea lui." Intalnirea dintre...