Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omul de care depinde un nou titlu pentru CFR Cluj: "Ne-ar fi greu fără el" Cu cine îl compară Păun pe Ţucudean

VIDEO | Omul de care depinde un nou titlu pentru CFR Cluj: "Ne-ar fi greu fără el" Cu cine îl compară Păun pe Ţucudean

CFR Cluj

Comentarii

Golurile lui Ţucudean din sezonul trecut au făcut-o campioană pe CFR Cluj iar reuşitele sale din prima parte a acestei stagiuni i-au ajutat pe ardeleni să fie lideri înaintea meciurilor Ligii I din 2019.

Ţucudean are oferte de a pleca de la CFR Cluj, dar clujenii cer măcar cinci milioane de euro în schimbul său. 

"Noi fără Ţucudean am arăta la fel ca Universitatea Craiova fără Mitriţă. Ne-ar fi foarte greu să ne descurcăm fără el, dar dacă va veni o ofertă bună pentru el şi pentru club, va fi bine. Este obiectivul nostru să câştigăm şi anul acesta campionatul, să o facem doi ani la rând şi cred că toată lumea va fi fericită" a spus Păun despre o eventuale plecare a golgheterului campioanei. 

Echipa lui Conceicao a fost campioană şi în amicale. A avut trei victorii şi o remiză în meciurile de pregătire din Antalya. 

"A fost un cantonament reuşit, deşi vremea nu ne-a ajutat prea mult să ne facem antrenamentele, am făcut aşa cum am putut, suntem sănătoşi cu toţii şi asta este cel mai important. Am văzut şi când eram în cantonament, pe internet, şi am vorbit şi cu familia că vremea nu este bună nici în România. Sper să jucăm, pentru că e păcat să se amâne din nou. Am venit pregătiţi din cantonament şi sper să jucăm" a mai spus fotbalistul de 23 de ani. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujpăunţucudeanmitriţă 

viewscnt
Articole similare