Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Omul meciului FC Viitorul - Poli Iaşi: portarul gazdelor, Cătălin Căbuz. "Mă pregătesc zi de zi, vreau să devin din ce în ce mai bun"

VIDEO | Omul meciului FC Viitorul - Poli Iaşi: portarul gazdelor, Cătălin Căbuz. "Mă pregătesc zi de zi, vreau să devin din ce în ce mai bun"

Fotbal

Comentarii

Fostul internaţional de juniori al României, portarul Viitorului, Cătălin Căbuz, a fost cel mai bun jucător în victoria echipei sale cu Poli Iaşi, de luni seară, scor 2-1. În urma acestui rezultat, Viitorul împarte prima poziţie a Ligii l, cu CFR Cluj, cu 21 de puncte.

Portarul în vârstă de 23 de ani, Cătălin Căbuz, a avut numeroase intervenţii în faţa jucătorilor de la Poli Iaşi, fiind jucătorul care a păstrat intacte speranţelor constănţenilor. Paradă după paradă, Căbuz confirmă încrederea primită din partea lui Gheorghe Hagi şi este din ce în ce mai providenţial. La finalul partidei FC Viitorul - Poli Iaşi, portarul Cătălin Căbuz a fost declarat omul meciului.

"Este o victorie meritată. Am muncit foarte mult pentru victoria asta, ne-am dorit foarte mult şi am reuşit până la final să marcăm. Eu mă pregătesc zi de zi şi vreau să devin din ce în ce mai bun şi să-mi ajut echipa la feicare meci, să dau tot ce e mai bund in mine. Am sperat până în ultima clipă, aţi văzut şi dumneavoastră că am reuşit cu speranţă şi cu dăruire am reuşit să câştigăm până la urmă. Ne bucurăm foarte mult că i-am egalat pe cei de la CFR Cluj şi suntem acolo sus, unde ne este locul", a declarat Căbuz, la finalul partidei cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fc viitorulcabuzpoli iasi 

viewscnt
Articole similare