Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Orice jucător îşi doreşte să ajungă la naţionala mare, dar..." Motivul pentru care, momentan, Radu nu vrea la prima reprezentativă

VIDEO | "Orice jucător îşi doreşte să ajungă la naţionala mare, dar..." Motivul pentru care, momentan, Radu nu vrea la prima reprezentativă

Echipa națională

Comentarii

Odată cu meciurile foarte bune făcute la naţionala sub 21 de ani şi cu titularizarea în poarta lui Genoa, este doar o chestiune de timp până când Ionuţ Andrei Radu va primi convocarea la prima reprezentativă din partea lui Cosmin Contra, însă portarul nu se gândeşte, momentan, la asta şi dezvăluie motivul pentru care vrea să rămână la U21.

Motivul invocat de portarul în vârstă de 21 de ani este acelaşi pentru care a ales să o părăsească în vară pe Inter şi să vină la Genoa, acolo unde a devenit titular după primele patru etape, în care poarta echipei din Genova a fost apărată de veteranul Marchetti. 

"Vă daţi seama, orice jucător îşi doreşte să ajungă la naţionala mare, dar momentan prefer să vin să joc aici, decât să mă duc acolo şi să nu joc", a declarat Radu la conferinţa de presă înainte de amicalul dintre România U21 şi Belgia U21. 

Considerat înlocuitorul lui Tătăruşanu, Radu are motive serioase pentru care a făcut această declaraţie. Naţionala României are mai mulţi portari talentaţi, printre care Costel Pantilimon, Florin Niţă sau Silviu Lungu jr., însă niciunul nu a reuşit să îl scoată din echipă pe portarul lui Nantes, indiferent de ce selecţioner a fost pe bancă. 

Afla mai multe despre: ionut andrei raduromania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare