Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ousmane Viera trage un semnal de alarmă, după înfrângerea cu Clinceni. "Dacă continuăm aşa, mergem spre Liga a 2-a. Nu merităm"

VIDEO | Ousmane Viera trage un semnal de alarmă, după înfrângerea cu Clinceni. "Dacă continuăm aşa, mergem spre Liga a 2-a. Nu merităm"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a pierdut pe teren propriu, vineri, împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 0-1 (0-1), într-o partidă din etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1.

Situaţia formaţiei din Sibiu se complică şi mai tare, după înfrângerea cu Academica Clinceni. Patru meciuri fără victorie în Liga 1, iar faptul că Dinamo şi Chindia au meciuri restante, poate duce formaţia din Sibiu pe loc de retrogradare. Veteranul din apărarea sibienilor trage semnalul de alarmă, înainte să fie prea târziu.

"Am controlat meciul, dar nu am putut să dăm gol. Din păcate, am primit gol din fază fixă, dar aşa se întâmplă în fotbal. Acum nu avem timp să plângem, fiindcă avem meci la Iaşi, la fel de greu. Mâine e o nouă zi pentru noi, trebuie să ne odihnim bine şi vedem ce facem acolo. Trebuie să batem neapărat, deoarece ar fi al treilea meci fără victorie", a declarat Ousmane Viera, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

În următoarele două etape, Hermannstadt merge la Iaşi, pentru meciul cu Poli şi la Ploieşti, pentru meciul cu Chindia Târgovişte.

"Va fi un meci foarte greu pentru că Iaşi are nevoie de victorie, şi la Chindia la fel. Noi trebuie să-i batem, pentru că nu e bine aşa, să pierdem fiecare meci. Dacă continuăm aşa, mergem spre B. Nu merităm. Cred că o să fie  dacă batem la Iaşi", a completat Viera.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare