Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ovidiu Popescu, lovit cu balonul în cap de un copil de mingi. Reacţia imediată pe care a avut-o fundaşul FCSB-ului

VIDEO | Ovidiu Popescu, lovit cu balonul în cap de un copil de mingi. Reacţia imediată pe care a avut-o fundaşul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Ovidiu Popescu a fost lovit cu balonul în cap, aruncat de un copil de mingi care se afla pe margine, în timpul derby-ului Dinamo - FCSB 0-1. Jucătorul FCSB-ului s-a enervat şi i-a administrat copilului o scurtă mustrare.

Ovidiu Popescu a avut ”derby” şi cu un copil de mingi. În minutul 87, fundaşul dreapta al FCSB-ului s-a trezit cu o minge în cap, aruncată de un copil de pe margine. Reacţia lui Popescu nu s-a lăsat aşteptată.

Ovidiu Popescu, lovit cu balonul în cap de un copil de mingi

În minutul 87, Ovidiu Popescu şi Paul Anton au avut un duel în banda dreaptă, care s-a lăsat cu un aut pentru FCSB. Ovidiu Popescu a aşteptat ca băiatul de mingi să-i dea balonul, însă i l-a aruncat în cap, în momentul în care era cu spatele.

Fundaşul dreapta al FCSB-ului n-a reacţionat prea bine şi i-a cerut socoteală copilului, care a încercat să-i explice că gestul său n-a fost intenţionat.

Ovidiu Popescu a făcut pagube pe stadionul Dinamo

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a avut ceva de împărţit şi cu un placaj aflat în drumul spre vestiare. După fluierul final, Ovidiu Popescu a lovit cu palmele pancarta aflată deasupra intrării la vestiarii, pe care era scris umele rivalei din Ştefan cel Mare.



FCSB a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), pe Dinamo, în etapa a XXI-a a Ligii I. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip. Unicul gol al meciului a fost înscris de Florin Tănase, în minutul 9.

Afla mai multe despre: ovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare