Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pablo Cortacero a publicat câteva imagini impresionante din autocarul lui Dinamo! Acţionarul le-a dat fanilor o veste bună târziu în noapte

VIDEO | Pablo Cortacero a publicat câteva imagini impresionante din autocarul lui Dinamo! Acţionarul le-a dat fanilor o veste bună târziu în noapte

Dinamo București

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Dinamo, Pablo Cortacero, rămâne activ pe pagina personală de Facebook, acolo unde transmite constant mesaje în privinţa clubului din "Ştefan cel Mare".

Mesajul lui Pablo Cortacero după Dinamo - Botoşani 1-1

Înaintea partidei din "Ştefan cel Mare", autocarul lui Dinamo a fost întâmpinat, la sosirea la stadion, de câteva sute de suporteri care au dorit să-i încurajeze înainte de partida cu FC Botoşani. Fanii "câinilor" au cântat şi i-au aplaudat pe cei cu care Cosmin Contra speră să o revitalizeze pe Dinamo.

Imaginile au fost publicate de Pablo Cortacero, iar spaniolul recunoaşte că a fost impresionat de primirea fanilor. De asemenea, a comentat şi remiza dintre Dinamo şi FC Botoşani. 

Ibericul a observat un progres şi a concluzionat că echipa îşi va atinge obiectivele: 

"A fost un meci împotriva unei echipe mari. S-a terminat 1-1. Azi (n.r. - vineri) am văzut o echipă, care încet, încet va ajunge acolo unde îi e locul. Mă mândesc cu ce înseamnă acest club. Mult noroc, în continuare. Împreună suntem mai puternici", a transmis acţionarul majoritar al lui Dinamo prin intermediul paginii de Facebook. 

VIDEO | Dinamo - FC Botoşani 1-1

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamo 

viewscnt
Articole similare