Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru, bulversat total când a văzut ce face acest jucător al Astrei. A izbucnit în hohote de râs: ”Mă, nu văd eu bine?” :)

VIDEO | Panduru, bulversat total când a văzut ce face acest jucător al Astrei. A izbucnit în hohote de râs: ”Mă, nu văd eu bine?” :)

Superliga

Comentarii

O fază petrecută în timpul meciului Craiova - Astra, finala Cupei României, l-a bulversat pe Basarab Panduru. Poziţia în care se apără Ljuban Crepulja la o fază petrecută în minutul 89 n-a putut fi explicată de expertul Telekom Sport, care s-a amuzat copios.

Astra, echipă care a retrogradat în Liga 2, a fost aproape să producă o surpriză uriaşă în finala Cupei României, cu Universitatea Craiova. Echipa din Giurgiu a reuşit să reziste timp de 90 de minute şi, după ce tabela arăta 1-1, s-a intrat în prelungiri.

Soarta partidei ar fi putut să fie însă decisă la o fază petrecută în minutul 89, după un corner al Craiovei. Bălaşa a ratat şansa de a înscrie golul victoriei, însă altă situaţie l-a bulversat pe Basarab Panduru. Acesta a rămas uimit de poziţia în care a ales să se apere Crepulja.

Panduru, bulversat de ceea ce a făcut un jucător al Astrei. A izbucnit în hohote de râs

În minutul 89, Universitatea Craiova a primit un corner şi Bălaşa a fost aproape să înscrie. Aflat într-o poziţie foarte bună, fundaşul Craiovei a reluat însă pe lângă poartă. La acea fază, Ljuban Crepulja a ales să apere bara de la colţul lung.

Însă mijlocaşul Astrei s-a poziţionat în afara porţii, fără să aibă vreo implicare defensivă pentru echipa sa. Această fază l-a bulversat complet pe Basarab Panduru, care a izbucnit în hohote de râs:

”Nu ştiu dacă este adevărată aia, că am crezut că nu văd eu bine. M-am gândit că poate nu văd eu bine. Da, pe cuvânt, am zis: 'bă, nu mai văd eu bine? Ochelari îmi trebuie, dar chiar aşa?' Uitaţi-vă la Crepulja. Am văzut bine până la urmă, nu?

Deci nu-mi trebuie ochelari. N-am nevoie. Mă, eu văd bine aşa? Ce este asta? Uită-te la el... Deci să nu iasă mingea în corner, nu? În poartă poate să intre, dar să nu iasă în corner.

Deci aşa ceva... mă, am zis, nu văd eu bine? Da, pentru că a văzut că se lasă un pic poarta în partea aia. Era stângaci de ambele picioare şi de mâini. Aşa ceva... ai mai văzut vreodată aşa ceva? Să ieşi din cadrul porţii când Bălaşa dă cu capul, nu?”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 în faţa Astrei şi a câştigat Cupa României. Golurile au fost marcate de Găman '17 (p), Boe-Kane '90+3, respectiv A. Ivan '14, Nistor '99, Screciu '113.
 

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare