Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panică totală pentru Vintilă înaintea meciului cu Viitorul: "Am fost bombardat şi hăituit" Ce a păţit antrenorul de la FCSB

VIDEO | Panică totală pentru Vintilă înaintea meciului cu Viitorul: "Am fost bombardat şi hăituit" Ce a păţit antrenorul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă are două înfrângeri din tot atâtea meciuri în calitate de antrenor principal la FCSB. Tehnicianul speră ca a treia oară să fie cu noroc şi să câştige meciul cu Viitorul din etapa a VIII-a. L-a conferinţa de presă de dinaintea partidei, Vintilă s-a plâns de presiunea la care a fost supus de când i-a preluat pe roş-albaştri.

0-4 cu Gaz Metan Mediaş şi 0-1 cu Vitoria Guimaraes au fost rezultatele obţinute la FCSB de Bogdan Argeş Vintilă. Pe noul tehnician al vicecampioanei României îl aşteaptă acum un meci cel puţin la fel de greu ca primele două.

Duminică, de la ora 21:00, FCSB primeşte la Piteşti vizita Viitorului, o echipă care este neînvinsă în acest campionat şi care are un avans de 11 puncte. 

"În ultima perioadă nu prea am citit presa, pentru că am fost bombardat şi hăituit în permanenţă. Şi am preferat să îmi păstrez mintea limpede pentru ceea ce am de muncă la echipă.

Încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut, să analizez ceea ce am găsit aici şi cum pot să pun umărul ca să scoatem echipa din zona aceasta. Am venit să muncesc. 

Sunt liniştit, pentru că avem posibilitatea să ieşim din această zonă. Observ şi analizez ce jucători avem, ce condiţii avem. Trebuie un restart, un declic, atât. Şi sper să vină mâine seară", a declarat Bogdan Argeş Vintilă la conferinţa de presă de dinaintea meciului FCSB - Viitorul.

Afla mai multe despre: fcsbvintilaviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare