Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Papură, intrare cu talpa la Petrescu: ”O echipă care se apără supranumeric!” Ce spune despre atitudinea publicului faţă de Ivan

VIDEO Papură, intrare cu talpa la Petrescu: ”O echipă care se apără supranumeric!” Ce spune despre atitudinea publicului faţă de Ivan
Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Universitatea Craiova, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I. Clujenii încheie sezonul regulat pe primul loc în clasament, cu 52 de puncte, iar Universitatea Craiova pe poziţia a doua, cu 46 de puncte.

”Ce este îmbucurător, faptul că ne-am creat situaţii destul de multe împotriva unei echipe care se apără supranumeric, iar ce nu este foarte bine, că nu am reuşit să înscriem, cu toate că am avut situaţii bune. Am avut o atitudine bună, am adus mingea în faţa porţii, am avut situaţii destul de bune, dar ne-a lipsit şi şansa în seara asta. Dacă eram puţin mai atenţi, puteam să înscriem minimum un gol” a spus Corneliul Papură, antrenorul Craiovei, după meci.

Tehnicianul Craiovei a atacat apoi stilul de joc al echipei lui Dan Petrescu: ”Când ataci poziţional împotriva unei echipe care se apără supranumeric, e destul de greu să găseşti spaţiu.  Cu toate, am reuşit să îi deschidem şi să-i punem în dificultate”

Andrei Ivan nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar la meciul cu CFR Cluj a fost taxat de fanii olteni, în momentul schimbării. Vârful a fost huiduit la scenă deschisă: ”Sunt momente în cariera fiecărui jucător, când toate îţi merg bine sau mai puţin bine. El este un jucător talentat şi cu siguranţă ne va ajuta” a explicat Corneliul Papură.

Playoff-ul se anunţă unul extrem de intens, dar Craiova încă speră la titlu. ”E o luptă strânsă, suntem multe echipe acolo. Vom vedea ce vom reuşi” a încheiat şi tehnicianul oltenilor.

Craiova şi actuala campioană merg în playoff. Alături de CFR Cluj şi Universitatea Craiova, vor juca în play-off-ul Ligii I FCSB, Gaz Metan Mediaş, Astra Giurgiu şi FC Botoşani. În play-out vor evolua FC Viitorul, Dinamo, Sepsi, Chindia Târgovişte, Hermannstadt, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi FC Voluntari.

Afla mai multe despre: papurăcraiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare