Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Paul Anton e sincer. Mijlocaşul nu ştie dacă mai rămâne la Dinamo: "Am şi eu o familie şi sunt responsabil. E o situaţie dificilă"

VIDEO | Paul Anton e sincer. Mijlocaşul nu ştie dacă mai rămâne la Dinamo: "Am şi eu o familie şi sunt responsabil. E o situaţie dificilă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, în deplasarea de la Academica Clinceni. Paul Anton a marcat din nou şi a ajuns la trei goluri înscrise în ultimele cinci meciuri jucate în Liga I.

Deşi Dinamo a trecut peste perioada dificilă din clasament, Paul Anton nu le poate promite fanilor echipei că va mai rămâne în Ştefan cel Mare şi în partea a doua a sezonului. La finalul turului, Dinamo este la patru puncte de play-off, însă incertitudinea de la nivelul conducerii le dă mari bătăi de cap jucătorilor.

"Mă supără că n-am reuşit să câştigăm, e păcat că terminăm aşa, ok, şi un punct e bun, dar consider că meritam să câştigăm. Din nou neatenţie, luăm un gol cum luăm şi plecăm fără cele 3 puncte. Şi în prima repriză am avut câteva ocazii bune, am avut câteva şuturi aproape, n-a fost să intre, sigur am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte jos, nu ne-a dat prea multe spaţii, dar majoritatea timpului am stat în terenul lor. 

E o situaţie foarte grea, dificilă, nu e stabilitate şi asta ne-a apăsat pe parcursul acestui sezon. E clar că dacă nu se vor schimba lucrurile, în situaţia actuală, nu se poate continua la această echipă. Trebuie să am o discuţie să vedem ce se va întâmpla în club, ce gânduri sunt, pentru că am o familie şi sunt responsabil pentru asta. 

N-am încasat decât 2 bonusuri plătite de cei din DDB" , a spus Paul Anton.

Afla mai multe despre: paul antondinamo 

viewscnt
Articole similare