Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pe cine dă vina Rednic pentru eşecul lui Dinamo. ”Câinii” ratează calificarea în play-off pentru al doilea an la rând

VIDEO | Pe cine dă vina Rednic pentru eşecul lui Dinamo. ”Câinii” ratează calificarea în play-off pentru al doilea an la rând

Fotbal

Comentarii

Mircea Rednic îşi asumă responsabilitatea pentru eşecul lui Dinamo, dar nu uită să ne amintească faptul că s-au făcut greşeli la echipă în startul campionatului şi el a trebuit să le repare schimbând aproape în întregime echipa. Chiar şi aşa ”câinii” au ratat calificarea în play-off şi vor trage încă un an pentru salvarea de la retrogradare.

”Normal că e un eşec, am şi spus că din momentul ăsta repsonsabilitatea îmi aparţine 100%. S-au făcut greşeli la început, după aia s-a continuat, a trebuit să schimb toată echipa. Diferenţa între cei care au plecat şi cei care sunt acum e de atitudine, de ambiţie, de salariu”, a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo are 28 de puncte, cu şapte mai puţine decât echipa de pe locul şase, FC Botoşani, astfel că nu mai poate ajunge în play-off. Au marcat Montini ’24 pentru gazde şi Golofca ’28 şi Fabbrini ’75 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: liga 1dinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare