Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Penalty în minutul 5 pentru Liverpool? Faza controversată la care oaspeţii au cerut lovitură de la 11 metri

VIDEO | Penalty în minutul 5 pentru Liverpool? Faza controversată la care oaspeţii au cerut lovitură de la 11 metri
Comentarii

Pe Camp Nou se dispută prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona ajunge în penultimul act după patru ani, Liverpool se bate pentru a doua finală consecutivă.

În minutul 5 al meciului FC Barcelona - FC Liverpool, Sadio Mane de la oaspeţi au solicitat lovitură de la unsprezece metri în urma unui contact cu Gerard Pique în careul gazdelor.

Centralul partidei, Bjorn Kuipers a lăsat însă jocul să continue. Nu s-a solicitat nici intervenţia tehnologiei VIDEO. De menţionat că la aceeaşi fază, gazdele au solicitat offside la pasa lui Wijnaldum către Mane. Faza controversată, mai jos.

Barcelona a depăşit în acest sezon barierea sferturilor, acolo unde se oprise din drumul spre trofeu în ultimii trei ani. Liverpool în schimb a jucat finala în stagiunea trecută iar acum încearcă să reediteze performanţa. Ar fi pentru a treia oară în istoria clubului când trupa de pe Anfield Road ar ajunge în ultimul act în două sezoane consecutive. Momentele importante ale partidei Barcelona - Liverpool se văd pe site-ul nostru. Meciul este în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: barcelonaliverpoolsadio mane 

viewscnt
Articole similare