Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pentru ei suntem anonimi. Lanţ de gafe în startul partidei Backa Topola - FCSB! Ce a apărut la TV

VIDEO | Pentru ei suntem anonimi. Lanţ de gafe în startul partidei Backa Topola - FCSB! Ce a apărut la TV

FCSB

Comentarii

Meciul din turul secund preliminar Europa League, dintre Backa Topola şi FCSB, a debutat cu câteva greşeli în lanţ ale sârbilor, care au produs partida, pentru ca aceasta să poată fi urmărită şi de telespectatorii din România.

LIVE | Backa Topola - FCSB 2-1 (Milicevic 11, Duronjic 13 /Fl. Coman 25)

FCSB are parte de un meci infernal în Serbia, după o răsturnare de situaţie în ultimele zile. Echipa finanţată de Gigi Becali a ajuns la 18 cazuri de COVID-19 în club, atât în rândul staff-ului tehnic, cât şi al lotului de jucători. 

Cu o zi înainte de meci, nu s-a ştiut nici măcar cine va sta pe bancă, în condiţiile în care inclusiv principalul Toni Petrea a fost depistat pozitiv. Secundul Mihai Pintilii a plecat odată cu lotul de jucători spre Serbia, în timp ce antrenorul de la FCSB 2, Bogdan Vintilă, a ajuns şi el la Topola. 

Vintilă a fost chemat, întrucât era singurul antrenor disponibil cu licenţa PRO, deşi secundul Mihai Pintilii a fost cel care s-a ocupat de pregătirea partidei, dar şi de deciziile din timpul meciului. 

Aceste aspecte i-au luat pe nepregătite pe sârbii care au produs partida. Pe grafica meciului, Mihai Pintilii a fost prezentat ca Bogdan Vintilă. În plus, Adi Petre a fost trecut ca portar pe grafică. 

Afla mai multe despre: fcsbbacka topola fcsb 

viewscnt
Articole similare