Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Perla Lublin - CSM Bucureşti 19-28. Cristina Neagu, evoluţie excelentă la revenirea în tricoul „tigroaicelor”

VIDEO | Perla Lublin - CSM Bucureşti 19-28. Cristina Neagu, evoluţie excelentă la revenirea în tricoul „tigroaicelor”

Handbal

Comentarii

CSM a câştigat fără probleme şi returul cu Perla Lublin şi s-a calificat matematic în Grupele Pirncipale ale Ligii Campionilor. Cea mai bună veste este însă revenirea Cristinei Neagu, după aproape 11 luni de absenţă.

A intrat în minutul 19 şi a marcat trei goluri în prima repriză. Al doliea a fost unul marcă înregistrată Neagu, cu o torpilă imparabilă. La pauză, CSM a avut 7 goluri avantaj, 17 la 10. N-au fost emoţii nici în repriza a doua: Neagu a încheiat meciul cu 4 goluri, iar vicecampioana României s-a impus cu 28 la 19.

CSM are 7 puncte şi e liderul Grupei B, cu două meciuri rămase de disputat.

LIVE VIDEO | Perla Lublin - CSM Bucureşti 19-28 (10-17)

 

FINAL

UPDATE: Adi Vasile profită de avantajul de pe tabelă şi îi oferă câteva minute şi Mădălinei Ion, tânăra portăriţă a Bucureştiului, în finalul jocului

UPDATE: CSMB joacă în inferioritate numerică, însă Crina Pintea nu poate fi oprită pe linia de şase metri (18-25)

TIME-OUT cerut de Adi Vasile

UPDATE: Curea se infiltrează foarte bine în centru şi marcheză cel de-al doilea gol al CSMB în repriza secundă, în minutul 13 (12-19)

UPDATE: Jucătoarele de la CSM Bucureşti au redus motoarele în atac, însă stau foarte bine în apărare. Denisa Dedu, introdusă pe teren după pauză, are o evoluţie excelentă în poartă

UPDATE: S-a reluat partida! Ambele echipe au ratat primele atacuri. Lublin a marcat primul gol al părţii secunde (11-17)

PAUZĂ (10-17)

UPDATE: Da! E la 100%. Cristina Neagu mai marchează un gol de toată frumuseţea (10-16)

UPDATE: Neagu mai loveşte o dată. Interul stânga al Bucureştiului marchează un gol superb - ca în vremurile bune (9-14)

UPDATE: Cristina Neagu marchează primul său gol pentru CSM Bucureşti după 11 luni (9-13)

UPDATE: Cristina Neagu a intra pe teren în minutul 18 şi şi-a pus rapid amprenta asupra jocului. Grbic a reuşit să marcheze din pasa sa

UPDATE: Klikovac se infiltrează excelent în poziţie de extremă stânga şi o învinge pe portăriţa celor de la  Lublin (6-10)

UPDATE: Grbic şi Crina Pintea, jucătoarele meciului pînă în acest moment. Fiecare câte trei goluri pentru CSM Bucureşti până în acest moment (3-6)

UPDATE: CSMB profită de o eroare în atacul lui Lublin, iar Grbic marchează cel de-al doilea gol al său. Echipa din România se distanţează pentru prima oară la două doluri pe tabelă (3-5)

UPDATE: Grbic marchează un gol frumos şi o duce pe CSM Bucureşti la conducearea meciul (2-3)

UPDATE: A început partida! CSM Bucureşti ratează primul atac, dar punctează de două ori prin Crina Pintea (1-2)


UPDATE: Cristina Neagu şi-a anunţat revenirea pe terenul de handbal şi va juca în premieră în acest sezon la meciul din Polonia.


CSM are cinci puncte obţinute în grupă după două succese şi un egal cu Rostov. În tur, echipa lui Adi Vasile a reuşit să se impună la 16 goluri diferenţă în faţa campioanelor Poloniei. Iar returul pare şi el la îndemâna câştigătoarei din 2016 a competiţiei. Mai ales în faţa unei echipe care a câştigat ultima oară în grupele Champions League în urmă cu aproape 16 ani!!! Perla Lublin a pierdut clar şi celelalte două paride din grupă.

  • LIVE VIDEO | Perla Lublin - CSM Bucureşti, duminică, ora 19:00, Telekom Sport 3

A fost învinsă la 10 goluri diferenţă la Rostov şi la şase goluri acasă de Esbjerg. Alături de CSM a plecat în Polonia şi Cristina Neagu, handbalista putând bifa chiar primele minute din 2019 în această dispută. După mai bine de zece luni de stat pe margine în urma accidentării de la CE de anul trecut, liderul naţionalei României îşi poate face încălzirea pentru CM din Japonia. 

Afla mai multe despre: perla lublincsm bucureştiliga campionilorcristina neagu 

viewscnt
Articole similare