Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petre Grigoraş compară situaţia de la Farul cu eliminarea Barcelonei: "Fotbalul e fotbal, sportul e sport, orice se poate întâmpla"

VIDEO | Petre Grigoraş compară situaţia de la Farul cu eliminarea Barcelonei: "Fotbalul e fotbal, sportul e sport, orice se poate întâmpla"

Liga 2

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut în ultima etapă din Liga a 2-a, 0-3, pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti, iar Petre Grigoraş a rămas marcat de înfrângerea suferită. Tehinicianul a comparat situaţia echipei sale cu cea de la Barcelona, care a pierdut calificarea în finala UEFA Champions League marţi seară.

"Nici acum nu pot să uit evoluţia şi scorul", a spus Grigoraş la o conferinţă de presă despre meciul pierdut cu Petrolul. Antrenorul în vârstă de 54 de ani a continuat: "Dar se poate întâmpla şi la case mai mari. Am urmărit aseară revenirea spectaculoasă a lui Liverpool în faţa Barcelonei, după 3-0 în tur. Îţi dai totuşi seama că fotbalul e fotbal, sportul e sport, orice se poate întâmpla. E imprevizibil. Atâta timp cât se întâmplă şi la case mai mari, strângem rândurile, trecem cu vederea anumite meciuri mai nereuşite şi avem şansa ca meciul următor, cel de la Mioveni, să ne redresăm puţin imaginea".

Farul a rămas cu 39 de puncte, pe locul 14 din Liga a 2-a, şi nu a scăpat de emoţiile retrogradării, primul loc care duce în "C" fiind ocupat de Energeticianul cu 35 de puncte, astfel că partida de la Mioveni este extrem de importantă pentru clubul de la malul mării. 

În final, Grigoraş a mai vorbit puţin despre cele întâmplate în Liga Campionilor: "Credeţi voi că a fost vreun suporter al Barcelonei care îşi făcea calcule că vor pierde cu 4-0? Nu. Spuneau, 3-0, gata. Deja se gândeau la finală, să îşi cumpere bilete şi aşteptau meciul din seara asta să vadă cu cine vor juca în finală".

CS Mioveni - Farul Constanţa se joacă joi, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 2. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: petre grigorasfarul constanta 

viewscnt
Articole similare