Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petreceri ca în poveşti la CFR după câştigarea titlului: "Am îmbătrânit un pic" Cu ce gânduri au venit clujenii la Bucureşti pentru meciul cu FCSB

VIDEO | Petreceri ca în poveşti la CFR după câştigarea titlului: "Am îmbătrânit un pic" Cu ce gânduri au venit clujenii la Bucureşti pentru meciul cu FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Ardelenii au primit medaliile de campioni duminica trecută după ce au reuşit să câştige al doilea titlu consecutiv. La o săptămână distanţă fotbaliştii lui Dan Petrescu încheie sezonul cu meciul împotriva celor de la FCSB.

Au fost zile de sărbătoare în Gruia după un nou titlu cucerit de CFR Cluj. Chiar şi exigentul Dan Petrescu nu şi-a putut opri jucătorii care au petrecut fără întrerupere timp de câteva zile. 
 
"E o atmosferă plăcută de când am sărbătorit duminică campionatul şi acum ne concentrăm pentru ultima etapă înainte de vacnaţă. Dar cum a zis şi mister jucăm fără stres şi de plăcere, dar pentru orgoliul nostru şi încercăm să facem un meci bun. Am îmbătrânit un pic şi după două zile am simţit un pic de oboseală şi e neplăcut. Şi după petrecere, când eşti pe teren, dacă e antrenament sau meci te baţi pentru clubul tău şi oricine pe teren e concentrat şi are un obiectiv" a spus Djokovic. 
 
Hoban s-a obişnuit să petreacă an de an. În ultimii 4 ani a fost de fiecare dată campion. De două ori a triumfat în Israel cu Hapoel Beer Sheva, acum în România , tot de două ori cu CFR Cluj. 
 
"Săptămâna asta a fost minunată, cu multă distracţie, voie bună şi destindere mare la antrenamente, la orice, a fost minunat, mai ales după ce câştigi un campionat, al doilea la rând, e minunat. Mi-aş dori în fiecare an aşa ceva.  Cam de vreo 3 zile ne-am apucat serios de treabă pentru că încă nu s-a terminat campionatul, mai avem încă un meci de jucat, îl tratăm foarte serios şi venim la Bucureşti ca să câştigăm. Avem un blazon care trebuie respectat şi venim aici ca să facem un joc bun şi să câştigăm. Pe noi toată lumea vrea să ne bată, aşa că nu este o surpriză. Vreau doar să jucăm bine şi să tratăm meciul foarte serios şi la sfârşit să fim noi cei învingători" a declarat la rândul său Hoban.
 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbdjokovichoban 

viewscnt
Articole similare