Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul - FC Argeş 1-2. "Lupii galbeni", prima înfrângere cu Gheorghe Mulţescu antrenor

VIDEO | Petrolul - FC Argeş 1-2. "Lupii galbeni", prima înfrângere cu Gheorghe Mulţescu antrenor

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de FC Argeş, în etapa a 29-a a Ligii 2, într-un meci transmis în direct la Telekom Sport 3 şi pe site-ul telekomsport.ro.

Vasile Buhăescu, în minutul 5, şi Cătălin Barbu, în minutul 56, au marcat golurile piteştenilor. Unicul gol al "lupilor galbeni" a fost înscris de Robert Moldoveanu, în minutul 11.

Alte rezultate înregistrate miercuri în Liga 2:

Academica Clinceni - CS Baloteşti, scor 4-0;

ACS Poli Timişoara – Metaloglobus Bucureşti, 1-0;

Sportul Snagov – Luceafărul Oradea, 2-4;

CS Mioveni – Aerostar Bacău, 2-0;

Farul Constanţa – ASU Politehnica Timişoara, 1-1;

Dacia Unirea Brăila – ACS Energeticianul, 3-1;

UTA Arad – Pandurii Târgu Jiu, 3-3.

Vineri, Universitatea Cluj a câştigat, în deplasare, cu scorul de 6-2, în faţa formaţiei Daco-Getica Bucureşti.

Meciul Ripensia Timişoara – Chindia Târgovişte este programat joi, de la ora 17.30.

În urma acestor rezultate, Academica Clinceni conduce în clasament, cu 67 de puncte, urmată de Universitatea Cluj şi Chindia Târgovişte, cu câte 60 de puncte, de Petrolul Ploieşti şi Sportul Snagov, cu câte 59 de puncte. FC Argeş se menţine pe locul 6, cu 53 de puncte.

VIDEO | Petrolul - FC Argeş 1-2 (R. Moldoveanu 11/V. Buhăescu 5, C. Barbu 56)

Min. 56: GOOOL FC Argeş. Cătălin Barbu o readuce pe FC Argeş în avantaj.

Min. 11: GOOOL Petrolul. Robert Moldoveanu restabileşte rapid egalitatea, înscriind cu piciorul stâng după o respingere în faţa a portarului advers.

Min. 5: GOOOL FC Argeş. Piteştenii deschid scorul pe "Ilie Oană", prin Vasile Buhăescu.


"O echipă care are şi liniştea să nu fie sub presiune pentru un obiectiv, pentru că nu are dreptul de a promova. Asta le asigură posibilitatea de a juca relaxaţi şi în momentul în care joci relaxat îţi şi ies multe. Un meci foarte greu şi periculos, cu o echipă periculoasă" , a declarat Gheorghe Mulţescu înaintea meciului.

Petrolul şi-a revenit după plecarea lui Mugurel Cornăţeanu, iar acum are două victorii fără gol primit cu Gheorghe Mulţescu. Astfel, ploieştenii au reintrat în lupta pentru promovarea în Liga I, iar acum sunt la opt puncte în spatele liderului Academica Clinceni.

Ilfovenii au şi un meci mai mult disputat. Tot astăzi, echipa pregătită de Ilie Poenaru s-a distrat, pe propriul teren, cu una dintre echipele condamnate la retrogradare, CS Baloteşti, şi s-a impus cu 4-0.

Adversara Petrolului are şi ea o serie foarte bună de rezultate. Este neînvinsă de cinci meciuri şi se află pe locul 6 în clasamentul Ligii a II-a, după victoriile obţinute cu acelaşi scor, 2-1, în faţa celor de la Aerostar Bacău şi Luceafărul Oradea.

 

Afla mai multe despre: petrolulploiestiliga a douaacademicaclinceni 

viewscnt
Articole similare