Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Piscitelli, eroul lui Dinamo în meciul cu Hermannstadt. Ce poreclă i-au dat colegii după evoluţia din această seară

VIDEO | Piscitelli, eroul lui Dinamo în meciul cu Hermannstadt. Ce poreclă i-au dat colegii după evoluţia din această seară

Fotbal

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a şaptea a Ligii 1.

Piscitelli a fost eroul lui Dinamo în această seară. Portarul ”câinilor” a reuşit să apere o lovitură de la 11 metri la scorul de 1-0 pentru formaţia din Ştefan cel Mare.

”Este o victorie de care cu siguranţă aveam nevoie. O căutam de ceva timp şi era extrem de importantă. Ne dă moral să putem să înfruntăm următoarele meciuri cu încredere maximă. Este o victorie care ne ajută foarte mult în acest moment şi suntem foarte mulţumiţi.

Este o victorie a grupului, campionatl este lung. Trebuia să câştigăm, pentru că am pierdut multe partide, şi nu trebuie să ne entuziasmăm pentru că am câştigat atât de clar. Trebuie să construim încetul cu încetul şi să ne păstrăm această încredere pentru a putea realiza lucruri importante.

Îl ştiu pe Pigliacelli, este o concurenţă între noi doi. Văd totul ca o competiţie, cu siguranţă”,  a spus Riccardo Piscitelli la finalul meciului.

Fabrinni îl pune pe Piscitelli alături de Buffon, legendarul portar italian.

În urma victorie din aceată seară, Dinamo a urcat pe locul nouă în clasament, predându-i ultimul loc echipei patronate de Gigi Becali, FCSB.

Afla mai multe despre: dinamopiscitelliliga 1 

viewscnt
Articole similare