Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Piţurcă ştie la ce să se aştepte dacă oltenii mai fac paşi greşiţi: "E simplu". Echipa surpriză pe care o vede favorită în cursa pentru titlu

VIDEO | Piţurcă ştie la ce să se aştepte dacă oltenii mai fac paşi greşiţi: "E simplu". Echipa surpriză pe care o vede favorită în cursa pentru titlu
Comentarii

Victor Piţurcă a venit la Craiova doar pentru titlu. Managerul a recunoscut că în cazul în care obiectivul va fi compromis va părăsi echipa fără niciun fel de remuşcare.

De 29 de ani aşteaptă oltenii să fie din nou campioni. 
 
"V-am spus că vreau campionatul. Nu am şanse, plec. E simplu. Chiar dacă am pierde ambele meciuri rămase de jucat din acest an, şanse mai sunt la titlu. E normal să mai fie şi voci dezaprobatoare. Şi dacă am fi fost pe primul loc erau contestatari. Încerc din toate puterile ca echipa să joace. Nu pot să mă plâng foarte tare de lucrul ăsta" a declarat fostul selecţioner la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Voluntari. 
 
"Este un meci al naibii de periculos. Să pierzi puncte acasă cu Voluntari care e pe ultimul loc şi l-ai bătut în acest sezon, ar fi foarte greu de digerat" a comentat Piţurcă despre partida de sâmbătă seară. 
 
Astra este lider, iar Piţurcă este convins că nu e vorba de o întâmplare. Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, chiar a afirmat că giurgiuvenii sunt principalii candidaţii la titlu. 
 
"Şi eu cred acelaşi lucru ca domnul Dragomir. Eu nu sunt oracol, eu gândesc ca un profesionist. În acest campionat se poate întâmpla orice dar poţi să spui că Astra are prima şansă pentru că în momentul ăsta e pe primul loc" a fost reacţia lui Piţurcă pe acest subiect. 
 

 

Afla mai multe despre: u craiovapiţurcătitluvoluntariastra 

viewscnt
Articole similare