Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pleacă şi Jerry Gane de la Dinamo? "Mâine este o şedinţă la club. Să vedem ce jucători mai rămân"

VIDEO | Pleacă şi Jerry Gane de la Dinamo? "Mâine este o şedinţă la club. Să vedem ce jucători mai rămân"

Fotbal

Comentarii

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Academica Clinceni, considerată în deplasare, la Călăraşi, în într-un duel din etapa a 15-a din Liga 1. "Câinii" au deschis scorul prin Paul Anton, în minutul 65, însă 10 minute mai tarziu, bulgarul Chunchukov avea să stabilească scorul final.

În urma acestui rezultat, Dinamo încheie anul 2020 pe locul 10, cu 16 puncte, la patru în spatele primului loc de play-off aflat deasupra liniei, locul 6, ocupat în acest moment de Chindia Târgovişte. 

Cu toatea acestea, problemele cu banii şi cu cine conduce, de fapt, clubul din "Ştefan cel Mare" sunt principalele griji ale întregii suflări dinamoviste. Jerry Gane, omul care a rămas după plecarea lui Cosmin Contra, nu exclude şi el posibilitatea de a pleca de la club în perioada următoare. O decizie se va lua luni, când ar trebui să aibă loc marea şedinţă programată de finanţatorul Pablo Cortacero, când Dinamo ar trebui să cunoască o mărire de capital. Dacă mai crede cineva în promisiunile spaniolilor...

"Eu cred că am fost echipa care a controlat jocul în mare parte şi meritam mai mult de un punct. E foarte greu să joci contra unei echipe care se apără cu 8-9 jucători în jumătatea proprie, o echipă reactivă, care joacă bine faza de contraatac. O echipă cu moral foarte bun, de aceea cred că trebuie să îmi felicit jucătorii. Merită tot respectul meu, respectul tuturor, pentru ceea ce au făcut ei în ultimele luni. Avem 16 puncte în acest moment, mai avem foarte multe de disputat , dar prin ce am trecut lunile astea... a fost aşa <<scary movie>>, un film horror. Sincer, singurele momente fericite de care ne-am bucurat au fost jocurile.

(Despre viitorul lui la Dinamo). Am nevoie de puţină linişte. O să vedem zilele acestea ce o să se întâmple, de mâine încolo. Mâine va fi o şedinţă la club, să vedem ce decizii se vor lua, cine va prelua conducerea... am văzut că suporterii în ultimul timp ne-au ajutat foarte mult şi sunt încrezători că vor face lucruri bune şi pozitive în acest sens... mai multe nu pot să vă spun. (În ce condiţii aţi rămâne?) Să vedem câţi jucători rămân, să văd situaţia echipei... ne reunim pe 3 ianuarie. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct în această perioadă", a declarat Jerry Gane, la finalul partidei cu Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare