Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poveste uriaşă cu Bănel Nicoliţă! ”Am numărat 10.000 de euro de zece ori. Nu ieşeau” Cum a reacţionat Becali

VIDEO | Poveste uriaşă cu Bănel Nicoliţă! ”Am numărat 10.000 de euro de zece ori. Nu ieşeau” Cum a reacţionat Becali

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă a vorbit despre perioada în care a ajuns la Steaua şi le-a transmis fotbaliştilor de acum să nu se gândească doar la bani atunci când prind un transfer important.

Bănel e unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti care au jucat în Ghencea şi a explicat că a semnat contractul cu Steaua cu ochii închişi.

”Presiunea e tot timpul la Steaua. Şi când dormi. Sunt mulţi jucători din provincie care ajung la Steaua şi nu suportă presiunea şi cedează foarte repede şi se întorc la cluburile de unde vin. Eu am venit de la Brăila. Nu cred că am avut o tehnică extraordinară, dar mi-am dorit foarte mult, am muncit mult,  am profitat de fiecare minut şi am dovedit că pot să trec peste multe momente din viaţă. 

Când am dat de 10.000 de euro prima dată i-am numărat de zece ori. Îmi ieşeau plus-minus, dar important e că am rămas modest, am rămas la fel, mă gândeam că pot mai mult şi în spatele meu erau mulţi suporteri care erau fani Steaua.

Bucureştiul e complicat pentru oricine. Viaţa e frumoasă la Capitală, dar important e să pui fotbalul pe primul plan. Dacă nu e fotbalul pe primul plan nu mai e ok. Sunt jucători care vin la Steaua şi se gândesc doar la bani. Eu când am venit la Steaua şi am semnat pe cinci ani nu mă gândeam la bani. Am semnat cu ochii închişi. Era cea mai mare bucurie pe care puteam să o am. Dar alţii vin doar pentru bani”, a spus Bănel Nicoliţă.

Afla mai multe despre: nicolitasteauafcsb,  

viewscnt
Articole similare