Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Povestea uneia dintre cele mai apreciate handbaliste ale lumii, Jovanka Radicevic: "Nu-mi place să pierd nici când mă joc cu un copil"

VIDEO | Povestea uneia dintre cele mai apreciate handbaliste ale lumii, Jovanka Radicevic: "Nu-mi place să pierd nici când mă joc cu un copil"

Handbal

Comentarii

Să nu renunţi niciodată până nu îţi împlineşti visul! Este planul fiecărui sportiv care vrea să fie campion. Să nu fii mulţumit nicioadată, să vrei în fiecare zi mai mult, să îţi depăşeşti mereu limitele, să te sacrifici zi de zi pentru visul tau şi, chiar şi atunci când cazi iar şi iar, să laşi suferinţa să te ridice pentru a continua lupta către performanţă, să dai totul pentru a ajunge în vârf.

Aşa se rezumă povestea uneia dintre cele mai apreciate jucătoare ale lumii - Jovanka Radicevic. Extrema dreapta venită în această vară la CSM Bucureşti a dezvăluit pentru Telekom Sport cum se supravietuieste în handbal cu setea de a câştiga medalii şi trofee.

Jovanka Radicevic a fost transferată în această vară de CSM Bucureşti. Extrema dreaptă are 31 de ani şi a devenit campioană europeană cu naţionala Muntenegrului în 2012. În acelaşi an a cucerit şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Londra 

Radicevic are în palmares doar echipe de top din Europa. Buducnost 2004-2011, Gyor 2011-2013, Vardar 2013-2018 şi CSM.  În 2013 a câştigat Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: radicevic 

viewscnt
Articole similare