Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Premiera bifată de Man la meciul cu Hermannstadt: "E prima oară când marchez aşa" Ce spune despre sistemul gândit de Bogdan Andone

VIDEO | Premiera bifată de Man la meciul cu Hermannstadt: "E prima oară când marchez aşa" Ce spune despre sistemul gândit de Bogdan Andone

FCSB

Comentarii

Dennis Man a înscris la prima atingere de minge în meciul cu Hermannstadt. Fotbalistul a fost introdus în repriza secundă pe teren înlocuindu-l pe Mihai Roman.

Man a marcat primul său gol în acest sezon. Fotbalistul a resimţit dureri după jocul împotriva celor de la Milsami Orhei şi a fost rezervă în partida contra ardelenilor. 
 
"Nu cred că am mai marcat la prima atingere. Cred că acesta este prima oară când marchez aşa. Mă bucur că am reuşit să înscris, dar important este că echipa a reuşit să câştige. E mult mai bine, cu noul sistem, avem mai multe soluţii de a pasa, ne găsim mai bine pe teren, dar bineînţeles că mai avem mult de lucru. Şi când spun că mai avem mult, mă refer şi la faza defensivă" spune fotbalistul de 20 de ani. 
 
 
Hora a înscris şi el duminică seară, iar golul său a contribuit la succesul roş-albaştrilor. 
 
"Mai mult fac colegii mei, eu sunt un punct fix în acest sistem. Ei trebuie să creeze mai mult. Ideea e că au mai multă libertate cei din benzi, iar interii ajung mult mai bine la finalizare. Au mai venit nişte jucători, care aţi văzut că ne-au ajutat. Cred că e ok acest sistem, dar cred că mai durează vreo două, trei etape până ne punem la punct cu el" adaugă la rândul său atacantul formaţiei lui Bogdan Andone. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: fcsbmanhoragol la prima atingeresistem 

viewscnt
Articole similare