Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Preşedintele HC Dinamo Bucureşti, Daniel Georgescu: "Vrem să dovedim că suntem o echipă matură şi că începem să contăm în Europa"

VIDEO | Preşedintele HC Dinamo Bucureşti, Daniel Georgescu: "Vrem să dovedim că suntem o echipă matură şi că începem să contăm în Europa"

Handbal

Comentarii

Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti a reuşit o victorie încântătoare, sâmbătă, pe terenul celor de la Chekovskyie Medvedi, scor 30-20, şi conduce Grupa D din Liga Campionilor, cu şanse reale la câştigarea seriei.

"Câinii" au făcut un meci foarte bun, pe care l-au condus de la un capăt la celălalt, printr-o evoluţie care a suprins plăcut pe toată lumea. Preşedintele secţiei de handbal Dinamo Bucureşti, Daniel Georgescu, a declarat că a rămas impresionat de pragmatismul arătat în teren de jucătorii săi.
 
"Sincer, avem emoţii înainte de fiecare meci, chiar dacă valoarea echipei creşte de la meci la meci şi este destul de ridicată. Champions League este o competiţie plină de surprize. Nu ştiam ce găsim aici, dar una peste alta a fost un meci frumos, dominat de noi de la un caoăt la altul şi este o victorei meritată. M-a impresinat, în primul rând, dăruirea. M-a impresionat, în al doilea rând, agresivitatea şi modul de a se apăra. Aici a fost cheia. Un Saied imperial în poartă şi în rest meciul a fost la discreţia lor", a declarat Georgescu.
 
Antrenorul "câinilor",  Ştefan Constantin, a avut ocazia de a-şi rula întreg lotul în partida cu Medvedi. Aşa apar pe lista marcatorilor jucători precum Raul Nantes, Nicuşor Negru sau Jakov Vrankovic. Cel mai bun marcator al meciului cu ruşii a fost croatul Ante Kuduz - 6 goluri.
 
"Problema acutuală a antrenorului la această echipă, în momentul de faţă, este să alcătuiască primul 7 şi după care să înceapă să facă schimbările, pentru că jucătorii sunt de valoare apropiată. Va trebui să luăm cel puţin încă un punct de afară, ca să fim aproape siguri de calificare. Noi vrem să câştigăm seria, să ajungem departe. Nu pot să spun că stăm la mâna rezultatelor. Vrem să dovedim că suntem o echipă matură şi că am început să contăm în Europa", a completat Georgescu.
 
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare