Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prezenţa care l-a deranjat pe Cornel Dinu la sărbătoarea Rapidului! L-a ironizat când l-a văzut pe teren: "Menajerul ăsta... Şi-au bătut joc de tradiţie" EXCLUSIV

VIDEO | Prezenţa care l-a deranjat pe Cornel Dinu la sărbătoarea Rapidului! L-a ironizat când l-a văzut pe teren: "Menajerul ăsta... Şi-au bătut joc de tradiţie" EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Promovarea Rapidului în Liga 1 a fost analizată la Minutul 91. Cornel Dinu s-a arătat deranjat de prezenţa fostului patron Nicolae Cristescu la Buftea.

Cornel Dinu, ironii la adresa fostului patron al Rapidului

După fluierul de final din meciul cu FC U Craiova, rapidiştii au dat startul srăbătorii pe teren. Nu a lipsit nici Nicolae Cristescu, cel s-a îmbrăţişat cu cei prezenţi, dar care a fost ironizat de Cornel Dinu. Acesta a tras un semnal de alarmă în privinţa viitorului. 

"Uite, o îmbrăţişare masonică, cu vechiul patron (n.r. - Nicolae Cristescu). Unul dintre marii masoni ai României, adică din menajerie, că masoneria e altceva. E o reparaţie pentru ce s-a întâmplat. Aceste două echipe (n.r. - Rapid şi FC U Craiova) nu ar fi trebui să ajungă aici. 

De câtă falsitate suntem în stare, trebuie să ne recunoaştem suferinţele astea comportamentale. Menajerul ăsta care-l îmbrăţişează pe actualul antrenor a fost şi el patron şi unde a dus Rapidul? În nenorocire. Alt reuşit, Moraru (n.r. - Valerii Moraru). Prefer atelierele de la Griviţa, care aveau un fond educaţional interbelic, decât făcuţii ăştia peste noapte din nimic, care şi-au bătut joc, l-au luat ca un chilipir, şi-au bătut joc de tradiţie. Sigur, există o reparaţie, dar sunt curios dacă învăţăm din greşelile trecutului", a declarat fostul antrenor dinamovist în cadrul emisiunii Minutul 91. 

U Craiova 1948 a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii a 2-a. U Craiova 1948 şi FC Rapid au promovat în Liga 1. Ocupantele locurilor 3 şi 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 şi 7 din play-out-ul Ligii 1.

VIDEO | Nicolae Cristescu, printre rapidişti la Buftea

Giuleştenii au aflat că au promovat înaintea meciului cu FC U Craiova, după ce Mioveni a remizat cu ASU Poli, scor 2-2. Printre fanii veniţi la Buftea a fost şi Nicolae Cristescu, cel care i-a filmat pe suporteri şi care a oferit câteva declaraţii pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinunicolae cristescurapidfc u craiova rapid 

viewscnt
Articole similare