Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prezenţa lui Chiricheş la naţională, contestată de un fost mare internaţional. "El venea şi cu Daum şi cu Contra, dar e inadmisibil"

VIDEO | Prezenţa lui Chiricheş la naţională, contestată de un fost mare internaţional. "El venea şi cu Daum şi cu Contra, dar e inadmisibil"

Echipa națională

Comentarii

Fostul mare internaţional Florin Răducioiu nu îşi explică de ce Vlad Chiricheş a fost şi este convocat la echipa naţională fără să joace la echipa de club. Expertul Telekom Sport a făcut o scurtă analiză a echipei naţionale.

"Răzvan Marin e un jucător foarte interesant, care îmi place foarte mult şi cred că va face o carieră foarte frumoasă, sunt convins.

Moţi e într-o situaţie delicată cu actualul selecţioner. Keşeru e singura garanţie: joacă, dă goluri, te poţi baza pe el. E important să joace la echipa de club şi să vină la naţională pregătiţi moral, fizic, tehnic pentru a fi folosiţi de Contra.

Eu m-am retras de la naţională la 26 de ani pentru că nu eram titular la echipa de club. Cariera mea începuse să fie pe o pantă descendentă.

Erau Viorel Moldovan, Adi Ilie, apoi ai venit tu (n.r. Marius Niculae).

Acum sunt foarte puţini jucători pe care te poţi baza. Am şi spus. Nu aveam nimic cu el. Apropo de Chiricheş. El venea atât în mandatul lui Daum, cât şi în cel al lui Contra, era convocat fără să joace la echipa de club. E inadmisibil aşa ceva!"
, a declarat Răducioiu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: raducioiunationalachiriches 

viewscnt
Articole similare