Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prezentarea genială a lui Santi Cazorla la Villarreal

VIDEO | Prezentarea genială a lui Santi Cazorla la Villarreal

La Liga

Comentarii

Villarreal l-a prezentat joi pe Estadio de la Ceramica pe Santi Cazorla, cel mai important jucător transferat în aceasta vară. Peste 4.500 de fani au fost martorii unui moment ”magic”.

La propriu şi la figurat. Pentru ca Santi Cazorla a fost prezentat de fapt de magicianul Yunke. Aflat într-o capsulă de cristal, în faţa tribunei principale de pe Estadio de la Ceramica, Cazorla a fost ”dezvăluit” într-o mare de fum şi de mister.

Cazorola s-a întors la Villarreal după etapa sa de la Arsenal: ”A meritat să aştepts să mă întorc acasă” a declarat fostul internaţional spaniol. ”Este cea mai importantă prezentare a unui fotbalist pe care l-am transferat de când sunt eu aici. Sunt foarte emoţionat pentru că Santi Cazorla a revenit acasă” a adăugat şi preşedintele Fernando Roig.

Prezentarea genială a lui Cazorla la Villarreal, mai jos.  

 

 


Santi Cazorla a mai evoluat la Villarreal între 2003 şi 2006, după o perioadă petrecută la echipa secundă a clubului. În ultimii şase ani a jucat pentru Arsenal, formaţie pentru care a strâns 180 de meciuri şi 29 de goluri. Sezonul 2018/2019 va fi al patrulea petrecut de fotbalistul spaniol în tricoul lui Villarreal 

Afla mai multe despre: santi cazorlavillarrealprezentare 

viewscnt
Articole similare