Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima declaraţie a lui Falub la Chiajna: "E dificil rău de tot". Nemulţumirea antrenorului: "Eu n-am avut niciodată privilegiul acesta"

VIDEO | Prima declaraţie a lui Falub la Chiajna: "E dificil rău de tot". Nemulţumirea antrenorului: "Eu n-am avut niciodată privilegiul acesta"

Concordia Chiajna

Comentarii

Adrian Falub a fost prezentat oficial vineri la Concordia Chiajna. Tehnicianul în vârstă de 47 de ani vine la gruparea ilfoveana în locul lui Dorinel Munteanu, după ce acesta a fost demis din cauza rezultatelor slabe, cu speranţa de a salva echipa de la retrogradare. Citeşte mai jos ce a spus Falub la prima conferinţă ca antrenor la Chiajna.

Falub a găsit imediat problema echipei din judeţul Ilfov: "Chiajna nu duce lipsă astăzi de CV-uri, de jucători valoroşi, duce lipsă de rezultate. Nu mă sperii eu aşa de tare de situaţia din clasament, încercăm să schimbăm ce n-a mers bine, pentru că e clar că ceva n-a mers bine dacă echipa e aici, fără să reuşească o victorie cel puţin în ultimele şase meciuri".

În timp ce multe echipe din Liga 1 au plecat deja în cantonament, situaţia la Chiajna este mai dificilă, echipă nu a început pregătirea, iar Falub nu a găsit un program de la fostul antrenor şi recunoaşte: "Nu e uşor să faci o echipă în trei săptămâni, e dificil rău de tot".

Tot Falub are şi o primă nemulţumire, dar care nu este neapărat legată de Concordia Chiajna, ci mai mult de statutul său ca antrenor: "Sunt alţi antrenori care au cotă foarte bună şi sunt chemaţi atunci când au toate condiţiile. Eu n-am avut niciodată privilegiul acesta, poate nu am cotă foarte bună şi nu....Sper şi eu o dată să mă duc şi eu în condiţii, să am lot, să am toate lucrurile foarte bine făcute şi să nu am grijă de nimic".

Pentru antrenorul în vârstă de 47 de ani este a doua experienţă la Chiajna. În sezonul 2015-2016, l-a înlocuit pe Cornel Ţălnar şi a salvat echipa de la retrogradare, terminând pe locul 11. 

În cariera sa, Falub a mai antrenat la Universitatea Cluj, Sportul Studenţesc, Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Politehnica Iaşi, UTA Arad şi Al Urooba.

Afla mai multe despre: adrian falubconcordia chiajnaantrenor noudemitereprezentare oficialaconferinta de presa 

viewscnt
Articole similare