Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Edward Iordănescu, după plecarea lui Djokovic la Rizespor: "E o pierdere importantă"

VIDEO | Prima reacţie a lui Edward Iordănescu, după plecarea lui Djokovic la Rizespor: "E o pierdere importantă"

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Hermannstadt, iar antrenorul campioanei României a recunoscut că plecarea lui Djokovic se va simţi din plin în meciurile pe care ardelenii urmează să le dispute.

"Va fi foarte greu cu Hermannstadt, toţi adversarii sunt dificili şi se organizează foarte bine. Hermannstadt are mijloace, forţă de joc, a schimbat antrenorul şi am văzut cu totul o altă replică la ultimul meci al lor. Dar noi avem drumul nostru şi avem nevoie de puncte", a declarat Iordănescu.

Iordănescu este îngrijorat de starea terenului de la Mediaş, unde se va disputa meciul, şi consideră că programarea echipei sale este nefavorabilă comparativ cu cea a adversarelor. În plus, antrenorul campioanei României a vorbit şi despre plecarea lui Djokovic la Rizespor, echipa antrenată de Marius Şumudică: "Djokovic este o pierdere importantă pentru noi. A fost implicat în multe meciuri în ultimii ani. De altfel, programarea ne este total nefavorabilă nouă comparativ cu adversarele noastre. Dar încercăm să fim pozitivi şi echipa să înţelegă că este un moment greu", a continuat Iordănescu.

Meciul FC Hermannstadt - CFR Cluj este programat, luni, de la ora 20.30, în etapa a XVIII-a a Ligii I, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare