Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Primele cuvinte ale lui Valentin Mihăilă după super-transferul la Atalanta: “Putem să câştigăm campionatul”

VIDEO Primele cuvinte ale lui Valentin Mihăilă după super-transferul la Atalanta: “Putem să câştigăm campionatul”

Serie A

Comentarii

Atacantul Valentin Mihăilă a fost transferat de la gruparea de ligă secundă Parma, la Atalanta, echipă care ocupă locul 4 în Serie A, a anunţat clubul din Bergamo.

VIDEO Primele cuvinte ale lui Valentin Mihăilă după super-transferul la Atalanta: “Putem să câştigăm campionatul” 

Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost cedat de Parma la Atalanta, sub formă de împrumut, iar gruparea din Serie A va putea să-l transfere definitiv la vară.

Internaţionalul român a oferit primul interviu în tricoul Atalantei. 

"Ieri, mă pregăteam alături de colegii de la Parma şi eram anunţat titular cu Crotone. Acum sunt aici şi sunt foarte fericit. Valentin Mihăilă este un jucător căruia îi place să joace mult cu mingea la picior, în viteză. Acestea sunt caracteristicile mele. Apoi îmi place să joc pentru echipă.

Când am ajuns să joc în meciul cu Atalanta (n.r. – pentru Parma), a fost primul meu meci adevărat în Serie A. Am debutat în meciul cu Torino, dar am jucat doar zece minute. În partida cu Atalanta, am jucat 80 de minute.

Pentru mine, Atalanta este una dintre cele mai importante echipe din Serie A, aşa am simţit şi pe teren, când am jucat împotriva lor. Cred că această echipă poate să facă lucruri importante în acest an, pentru că are calitate. Cred că Atalanta poate să câştige şi campionatul, să joace în Champions League. Sunt jucători foarte buni aici.

Giuseppe Pezzella (n.r. – fundaş stânga împrumutat de la Parma la Atalanta) mi-a recomandat să vin aici, să muncesc din greu, pentru că la Atalanta se munceşte. Obiectivele mele sunt să joc multe minute, să joc bine şi să demonstrez că am potenţialul necesar pentru a juca la Atalanta şi pentru a fi transferat definitiv de Atalanta în vară.

Am primit multe mesaje din partea fanilor. Sper să le demonstrez pe teren că pot să joc aici", a spus Valentin Mihăilă, într-un interviu pentru Atalanta.

Ultimele detalii din mutarea lui Valentin Mihăilă la Atalanta. Ce număr va purta

Afla mai multe despre: valentin mihailaatalantaparma 

viewscnt
Articole similare