Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Primele detalii despre starea lui Messi, după ce a fost umplut de sânge de Smalling! ”Va trebui supus unui control medical”

VIDEO | Primele detalii despre starea lui Messi, după ce a fost umplut de sânge de Smalling! ”Va trebui supus unui control medical”

FC Barcelona

Tehnicianul FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat că atacantul Lionel Messi a suferit o zgârietură importantă după un duel cu fundaşul echipei Manchester United Chris Smalling, informează marca.com.

"Messi nu s-a mai simţit confortabil după lovitura primită. Va trebui supus unui control medical să vedem cum este. A fost puternic, dar are o zgârietură importantă", a spus Valverde.

Messi a fost lovit în figură de Smalling la un duel pentru balon, în prima repriză a meciului de pe Stadionul Old Trafford. Argentinianului i-a curs sânge din rana suferită, dar, după ce a primit îngrijiri medicale, a continuat partida până la final.

"A fost un meci dificil şi complicat pe alocuri, dar am avut cele mai clare ocazii de gol", a afirmat Valverde, despre partida de miercuri.

FC Barcelona a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Manchester United, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Luis Suarez a trimis balonul cu capul spre poartă, în minutul 13, mingea fiind deviată uşor în plasă de Luke Shaw. UEFA i-a acordat golul fundaşului englez, de fapt un autogol. Partida retur va avea loc la 16 aprilie.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta