Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele informaţii după ce lui Rareş Pop i s-a făcut rău şi a picat din senin din picioare! Fotbaliştii de la UTA au făcut un "zid", precum danezii la EURO 2020

VIDEO | Primele informaţii după ce lui Rareş Pop i s-a făcut rău şi a picat din senin din picioare! Fotbaliştii de la UTA au făcut un "zid", precum danezii la EURO 2020

UTA

Comentarii

Atacantul lui UTA, Rareş Pop (17 ani), a fost schimbat în minutul 77 al meciului cu Hermannstadt. Cel mai în vogă jucător arădean a acuzat un disconfort, a picat pe gazon, iar medicii de pe ambulanţă au intervenit. Din primele informaţii, el se află în afara pericolului.

Momente dramatice la Arad! Rareş Pop a picat pe teren în UTA - Hermannstadt, iar colegii său au făcut un gest emoţionant

UTA a început meciul din etapa a şasea a play-out-ului Superligii, împotriva lui Hermannstadt, cu gândul la salvarea de la retrogradare, dar suflarea arădeană l-a terminat cu gândul la Rareş Pop, revelaţia din lotul antrenat de Mircea Rednic. 

După jumătatea reprizei a doua, Rareş Pop s-a prăbuşit pe gazon, după ce a finalizat o fază ofensivă cu un balon trimis peste poartă. 

Atacantul de 17 ani a căzut pe gazon şi a început să respire alert. Personalul de pe ambulanţă a intervenit imediat, i-a pus un aparat de respiraţie artifcială, iar cei de pe stadion s-au temut de ce e mai rău. 

De asemenea, coechipierii săi au făcut un "zid" în jurul său, într-un gest care a amintit de cel al danezilor, de la EURO 2020.

Din grupul de jucători ai gazdelor, Postolachi a făcut semn că Rareş Pop este bine. 

La câteva minute distanţă de la eveniment, comentatorul Orange Sport a oferit primele informaţii despre marea speranţă a lui UTA. 

"Se pare că nu e nimic grav. E doar o cădere de calciu şi a mai fost un eveniment la un antrenament acum câteva zile. Totul e sub control. Nu cred că ambulanţa a mai plecat la spital, şi-a revenit aici lângă tribună". 

De asemenea, sursele Orange Sport susţin că Rareş Pop şi-a revenit, la câteva minute distanţă de la ieşirea forţată de pe gazon. 

  • 27 de meciuri, 4 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Rareş Pop la UTA, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: rares poputa hermannstadtuta aradhermannstadtstare de sanatate rares pop 

viewscnt
Articole similare