Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Simulare ridicolă în UTA Arad - Hermannstadt. Jucătorul a acuzat că a fost lovit cu cotul în figură, dar reluările arată altceva

VIDEO | Simulare ridicolă în UTA Arad - Hermannstadt. Jucătorul a acuzat că a fost lovit cu cotul în figură, dar reluările arată altceva

Fotbal intern

Comentarii

Meciul dintre UTA Arad şi Hermannstadt a fost martorul unui moment mai rar văzut în ultimii ani în Superligă într-un mod atât de vizibil, anume o simulare din partea unui jucător.

UTA Arad şi FC Hermannstadt s-au întâlnit în ultimul meci al etapei cu numărul şase din play-out-ul Superligii.

La gazde, Mircea Rednic a debutat la conducerea tehnică în Superligă şi are misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

Prima partea a meciului a fost sub controlul echipei arădene, care a ţinut mai mult mingea în posesie şi a avut mai multe situaţii ofensive, dar nu foarte periculoase.

VIDEO | Simulare ridicolă în UTA Arad - Hermannstadt. Jucătorul s-a ridicat fără probleme după ce s-a văitat pe gazon

Iar în minutul 24 a venit cel mai animat moment de până atunci al acestui meci.

Jucătorul oaspeţilor, Baba Alhassan, a acuzat că a fost faultat, dar centralul Viorel Flueran a lăsat jocul să continue.

Acesta a acuzat că a fost lovit cu cotul în figură de Hoxhallari, la un duel în marginea careului, dar reluări au demonstrat exact opusul.

Mijlocaşul central al sibienilor a simulat într-un mod ridicol, ridicându-se fără probleme după ce s-a văitat puţin pe gazon. Putea fi sancţionat el însuşi cu un cartonaş galben.

Nu trebuie uitat faptul că Baba Alhassan a fost la un moment dat golgheterul Superligii, la începutul sezonului.

Afla mai multe despre: baba alhassanuta arad hermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare