Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul gol la seniori şi nu unul oarecare! ”Nici nu am realizat pe moment. A fost extraordinar!”

VIDEO | Primul gol la seniori şi nu unul oarecare! ”Nici nu am realizat pe moment. A fost extraordinar!”
Comentarii

Nicolae Carnat a marcat primul său gol la seniori în partida cu Viitorul Constanţa. A fost o reuşită de excepţie a tânărului atacant de la Sepsi

”Sunt foarte fericit că am reuşit să egalăm după un joc bun făcut de noi. A fost greu, Viitorul a fost o echipă foarte bună, ne-am pasat, iar noi am stat şi ne-am apărat şi am contraatacat. Mă bucur că am reuşit să marcăm două goluri şi mă bucur pentru acest egal, e bun pentru noi” a recunoscut Nicolae Carnat la finalul partidei Sepsi - Viitorul 2-2.

”Ştiam ce jucători are Viitorul, ştiam calitatea loc, posesia. Noi am încercat să jucăm pe calităţile noastre, viteză şi contraatac şi am reuşit. Egalul e bun” a mai adăugat Carnat la finalul meciului în care a marcat primul său gol în Liga 1: ”Nu am realizat pe moment, după aia am realizat, după ce am ajuns la centru, a fost extraordinar, un sentiment pe care nu pot să îl descriu. Nu ştiu dacă jucam titular dacă nu era regula U21. Eu am muncit foarte mult ca să ajung aici şi sunt bucuros că m-am impus în primul 11 şi sper să rămân aici” a continuat atacantul lui Sepsi.

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a patra a Ligii I. Gazdele au condus cu 1-0, oaspeţii au marcat apoi două goluri şi au condus cu 2-1 până pe final, însă în minutul 90+3 Sepsi a mai înscris un gol şi a obţinut un punct.

 

Afla mai multe despre: nicolae carnat 

viewscnt
Articole similare