Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primul gol marcat de Ermal Krasniqi în tricoul Rapidului. Kosovarul a înscris în poarta unei formaţii din Belgia

VIDEO | Primul gol marcat de Ermal Krasniqi în tricoul Rapidului. Kosovarul a înscris în poarta unei formaţii din Belgia

Rapid

Comentarii

Ermal Krasniqi (25 de ani) a marcat primul său gol în tricoul Rapidului la al doilea meci de la transferul de la CFR Cluj.

Kosovarul a debutat pentru Rapid într-un meci amical împotriva formaţiei din Turcia, Sakaryaspor. Prima partidă din cadrul cantonamentul giuleştenilor din Antalya s-a încheiat cu scorul de 3-3.

Krasniqi a marcat primul său gol în a doua repriză din meciul cu formaţia din Belgia, Westerlo. Belgienii au deschis scorul în prima repriză a amicalului din Turcia. Tânărul atacant trecut pe la Club Brugge, Van den Keybus, a marcat în minutul 11 al partidei. Kosovarul adus de la CFR Cluj pentru un milion de euro a marcat primul său gol în minutul 66, dintr-o fază fixă.

VIDEO | Reuşita lui Ermal Krasniqi

 

În minutul 81 al partidei, o altă achiziţie a giuleştenilor din această iarnă, atacantul sârb în vârstă de 22 de ani, Borisav Burmaz, a avut o ratare inexplicabilă cu poarta goală.

Reacţia fanilor care au urmărit partida în direct au spus întreaga poveste. "Nu ai cum să ratezi de acolo" şi "ne-am lămurit deja" au fost unele dintre reacţiile fanilor rapidişti după ratarea imensă a atacantului sârb.

VIDEO | Ratarea lui Borisav Burmaz

Westerlo a rezolvat meciul pe final, belgienii au marcat în minutele 85 şi 89, iar jucătorii lui Cristiano Bergodi au încercat egalarea în prelungirile partidei, cu un gol marcat în minutul 90+3. Belgienii s-au impus cu scorul de 3-2.

Rapid revine în Superliga pe 19 ianuarie şi va juca pe teren propriu împotriva celor de la FC U Craiova 1948.

 

Afla mai multe despre: rapidwesterloermal krasniqiamical 

viewscnt
Articole similare