Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere dură pentru Dinamo în ultima partidă din cadrul cantonamentului din Antalya

Înfrângere dură pentru Dinamo în ultima partidă din cadrul cantonamentului din Antalya

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a suferit o înfrângere în ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Echipa antrenată de croatul Zeljko Kopic a obţinut un rezultat de egalitate în primul meci din cadrul cantonamentului turcesc, scor 1-1, cu Genclerbirligi.

Lucrurile nu au stat la fel de bine pentru Dinamo în al doilea meci disputat în Antalya. În meciul cu echipa din prima divizie din Belgia, Charleloi, echipa antrenată de Zeljko Kopic a început bine meciul, în minutul 9, Goncalo Gregorio a deschis scorul din penalty.

Belgienii au egalat în minutul 25, prin golul lui Guiagon. Abdallah a restabilit avantajul "câinilor roşii" în minutul 40. Locul 12 din Belgia a turat motoarele în actul secund. Benbouali a marcat în minutul 61, iar Stulic a reuşit dubla în patru minute, în minutele 65 şi 69. Benbouali a marcat iarăşi în minutul 72, iar acelaşi Stulic şi-a trecut în cont hat-trick-ul în minutul 85.

Partida s-a încheiat cu scorul de 6-2, iar Dinamo încheie stagiul de pregătire din Antalya cu o înfrângere clară.

Dinamo revine în Superliga pe data de 20 ianuarie, într-o deplasare la Ploieşti împotriva celor de la Petrolul. Dinamo a încheiat prima jumătate a sezonului pe locul 15 în clasament, cu 16 puncte.

Primul "11" folosit de Dinamo în partida cu Charleloi

Afla mai multe despre: dinamoantalyacharleloibelgia 

viewscnt
Articole similare