Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii Oţelului vor să atace play-off-ul: ”Această echipă trebuie să fie în primele 6” | EXCLUSIV

Jucătorii Oţelului vor să atace play-off-ul: ”Această echipă trebuie să fie în primele 6” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Alexandru Pop (23 de ani), atacantul aflat printre remarcaţii startului de campionat, a făcut o radiografie echipei sale!

Alex Pop, despre actualul sezon: ”Lucrăm zi de zi împreună spre atingerea obiectivului”

Moldovenii au intrat în noul an pe locul 11 în campionat, cu 26 de puncte obţinute după 21 de etape desfăşurate din sezonul regulat. În consecinţă, Oţelul Galaţi a înregistrat cinci victorii, 11 rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri.

Întrebat unde poate sa ajungă Otelul in acest sezon, Alex Pop, unul dintre remarcaţii sezonului, a răspuns sincer că are încredere în echipa sa având în vedere munca care se depunde zilnic la antrenamente. 

”Această echipă are un potenţial foarte ridicat. Poate că nu suntem echipa cu cel mai valoros lot, pe hârtie, însă ştiu lângă ce băieţi mă antrenez zi de zi. Există calitate şi mai mult de atât, există un grup unit. O echipă, dornică de a câştiga meciuri şi de a face performanţă, cu foame de victorii.

Această echipă poate să surprindă pe oricine, dar nu şi pe noi, cei de aici, care lucrăm zi de zi împreună spre atingerea obiectivului, în care o să credem până în momentul în care matematic nu va mai fi posibil.

După cum aţi spus, multă lume ne vedea poate prima retrogradată la începutul sezonului, dar am terminat anul 2023 fără nicio înfrângere în deplasare, cu victorii împotriva FCSB-ului, lui Dinamo şi aşa mai departe.

Aşa că, această echipă poate şi trebuie să fie în primele 6, după părerea mea. Campionatul e strâns în zona ultimelor locuri pentru Play-Off, aşa că, sunt de părere că lupta se va da până în ultima etapă, iar noi vom încerca să fim mereu pregătiţi să facem pasul în topul campionatului”, a declarat Alex Pop pentru Orange Sport. 

Lotul celor de la Oţelul Galaţi pentru cantonamentul de iarnă

  • Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu
  • Fundaşi: Mihai Adăscăliţei, Jonathan Cisse, Ştefan Farcaş (revenit după împrumutul la Unirea Braniştea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacşu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev
  • Mijlocaşi: Ştefan Bodişteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic
  • Atacanţi: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop
  • Din lotul Oţelului nu face parte experimentatul mijlocaş Ionuţ Neagu (34 de ani), care este accidentat.

OFICIAL | UTA a transferat de la Oţelul Galaţi. Ariel Lopez a semnat

Afla mai multe despre: alex popoţelul galaţidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare